Castle Crashers ve Battleblock Theater gibi etkileyici yapımlarında geliştiriciliğini yapan The Behemoth, geçtiğimiz günlerde Game 4 kod adlo yeni oyununu duyurmuştu. Uzaydaki dev bir ayının Dünya'ya çarpması sonrası yaşanan felaketi konu alan yapım için ilk bilgiler PAX Prime festivalinden geldi.
Verilen bilgilere göre Game 4, co-op odaklı sıra tabanlı bir strateji oyunu olacak. Savaş dinamiği olarak oldukça derinlik sunan oyunda istediğiniz zaman arkadaşınızı oyuna ekleyip co-op olarak oynayabileceksiniz. Yapımın en önemli özelliği konusundan da tahmin edebileceğiniz gibi absürt mizahı. Oyun için yayınlanan görsellere aşağıdan ulaşabilirsiniz.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
@import url(http://admin.bolumsonucanavari.com/CuteSoft_Client/CuteEditor/Load.ashx?type=style&file=SyntaxHighlighter.css);
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.