Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
400
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TEZ DANIŞMANLIK VE ANALİZ HİZMETLERİ
A
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Tez Yazdırma Danışmanlık Hizmetlerinde bizzat sizlerin bölümünü bitirmiş olan akademisyen hocamız ile ücretsiz olarak telekonferans sistemiyle sizleri ücret yatırmadan görüştürmekteyiz. Tarafınıza taksitlendirme imkanı sağlamaktayız. Detaylı bilgi için 05531790258 arayabilirsiniz.

Profesyonel TezYazdırma Merkezi
Tez, eğitim öğretim hayatının en temel parçalarından birisidir. Ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora öğrencilerinin tamamı farklı formatlarda da olsa tez hazırlamak zorundadır. Ön lisanstan doktoraya doğru tezlerin önemi ve zorluk derecesi artar. Fakat hangi aşamada, hangi bölümde olursa olsun tez hazırlama son derece stresi, yorucu ve zahmetli bir iştir. Çünkü tez konusunun seçimi, hocaya kabul ettirilmesi, hazırlanması, yazılması, jüri önünde savunulması, geçer not alınması hep bir süreçtir ve bu süreç, çoğu kişi için sancılı bir evredir. Tez aslında danışman hoca ve öğrencinin iş birliğindehazırlanması gereken, hocanın her aşamada yol gösterici olması gereken, süreç boyunca 7/24 iletişim halinde olunması gereken bir işlemdir. Fakat ülkemizde danışman hocaların hemen tamamı bu mantık dışında hareket ediyor. İşi, danışmanlık yaptıkları öğrenci sayısını fazla tutmaya yoğunlaştırıp danışmanlık ücreti almaya odaklanıyorlar. Tezleri de okumadan, hiçbir katkı yapmadan bütün yükü öğrenciye yıkıyorlar. Hal böyle olunca da tez yazdırma yoluna başvurmak öğrenciler için kaçınılmaz oluyor.
Güvenilir Tez Hazırlama Hizmeti
Tez hazırlamak son derece profesyonellik gerektiren bir iştir. Daha tez konusu bulmaktan itibaren süreç çileli bir yolculuktur. Daha önce yapılmamış bir konu bulunmalı, özgün şekilde değerlendirmeler, araştırmalar yapılmalı, o konuda daha önce yazılmış bütün kaynaklar incelenerek farlı bir şey ortaya konulmalıdır. İntihalden uzak kalarak kitap formatında bir çalışma ortaya çıkarılmalıdır. Özellikle de savunma esnasında jüri hocalarının karşısında sizi mahcup etmeyecek, zor durumda bırakmayacak bir çalışma ortaya çıkarılmalıdır. Eğer bütün bunlarla uğraşmak istemiyor ya da hocanızdan hiç destek alamadığınız için danışmanlık hizmetine ihtiyaç duyuyorsanız Tezyazdırma.com adlı sayfadan destek alabilirsiniz.
Tez merkezi, bu alanda uzun zamandır hizmet veriyor ve bugüne kadar yüzlerce kusursuz tez sonuçları ortaya çıkarmışlar. Bu yüzden de hangi düzeyde, hangi alanda teze ihtiyacınız varsa rahatlıkla hizmet alabilirsiniz. Uzman bir kadrodan oluşuyorlar. Ekiplerinin tamamı kendi alanında uzman akademisyenlerden oluşuyor. Bu yüzden hizmeti kendi bölümünüzle alakalı bir akademisyenden alıyorsunuz. Her detayı ayrıntılı olarak konuşabiliyor, üzerinde beyin jimnastiği yapabiliyor, karşılıklı fikir alışverişinde bulunabiliyorsunuz. Tezi, bölümü ve alanı bilen kişiler olduğu için zaten sizin ihtiyacınızı anlıyor ve nasıl bir şey ortaya çıkması gerektiğini fazlasıyla biliyorlar.
Uygun Fiyatlı Tez Danışmanlık Çözümleri
Tez danışmanlık hizmeti almak isteyenlerin aklına ilk gelen konulardan birisi de fiyat olmaktadır. Tez merkezi bu konuda da gereken kolaylığı sağlıyor. Hizmet ilkelerinden birisi de uygun fiyat üzerine endeksli. Kaliteyi uyguna mal etmeye çalışıyorlar. Tezin türüne, konusuna, detaylarına göre size bir fiyat teklifi sunuyorlar. Güvenilir bir hizmet sağlıyorlar. Projeyi hazırlayıp tarafınıza teslim ediyor ve onayınıza sunuyorlar. İnceleyip görüp onayladıktan sonra ödemenizi yapıyorsunuz. Bu sayede güvenilir bir hizmet almış oluyorsunuz.
tez hazırlamatez yazdırmaTez merkeziTez danışmanlık< Resime gitmek için tıklayın >



G
4 hafta
Er

kalemtez: tez hazırlama, yüksek lisans danışmanlık
Tez Danışmanlığı - KalemTez: Tez Hazırlama, Yüksek Lisans Danışmanlık

https://www.kalemtezhazirlama.com/tez-danismanligi/



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.