Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
680
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tenda V1200 modem bozuldu hiç servise gönderen var mı nasıldır
B
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Tenda V1200 modemim bozuldu sabah uyandığımda internet yoktu hatta bilgisayarın kablo bağlantısı gitmişti ışıklar sabit kalmış kapatıp açtım reset attım işe yaramadı INET 1 2 3 4 ışıkları full yanıyor diğerleri ise hep kapalı böyle bir şey yaşayan var mı?

Farklı nedenden de olsa garantiye yollayan var mı belki 8 senelik olan air 5452 modemimi kullanıyorum şuanda hala çalışıyor bunun bukadar çabuk bozulması sinirimi bozdu



B
3 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Cuma günü kargo onlara ulaştı çarşamba günü bana yenisini yolladılar perşembe elime ulaştı çok iyi garanti gerçekten tenda marka modem alınır bozulması moralimi bozdu airties 10 senelik modemin çalışmasına rağmen ancak düzgün garanti olunca hoşuma gidiyor.



A
3 yıl
Yarbay

Tenda V1200 Sıkıntılı diyorlar her yerde.



S
3 yıl
Yarbay

Garanti bittigi vakit bozulursa ne olucak onuda ayri düşün:)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
2 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

garanti bitince işi bitcek gibi adslde ısınmıyor da vdslde çok ısınıyor ondan sanırım bozulunca garantiden sonra airties modem var ona geçecem tenda ac1200 ün wifi ını falan beğendim fiyat performans cihaz birde bozulmasa




Bu mesajda bahsedilenler: @SEHZADE63
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.