Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
48
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tell Me Why'ın Fiyatı 3 Bölüm için 30 Dolar, Bölümler Birkaç Hafta Arayla Yayınlanacak
B
4 yıl
Moderatör
Konu Sahibi

 
Life is Strange geliştiricisi Dontnod Entertainment, yeni hikaye anlatımı odaklı macera oyunu Tell Me Why'ın fiyat ve bölüm bilgisini paylaştı.
 
Oyunun resmi Discord sayfası üzerinden yapılan açıklamaya göre, oyun üç bölümden oluşacak ve üç bölüm için toplam fiyat $29.99 USD, ayrı ayrı satın almanız gerekmeyecek.
 
Bölümlerin birkaç hafta arayla yayınlanması planlanıyor. Çıkış tarihi hakkında yeni bir bilgi verilmedi fakat üç ay önce oyun duyurulduğunda 2020 yazında başlamasını planlandığı belirtilmişti.
 
Alaska'da küçük bir kasabada geçecek oyunda ikiz kardeş Tyler ve Alyson Ronan olağanüstü ikiz bağlarını kullanarak sevgi dolu ama bir o kadar da sıkıntılı çocukluk anılarını ortaya çıkarmaya çalışacak. Tyler ve Alyson'ın ikisi de oynanabilir karakterler olacak ve temel oynanış mekaniği ikisi arasındaki özel bağa dayanacak. 
 
Tell Me Why Xbox One ve PC için çıkacak. Xbox Game Pass'e dahil olacak.




K
4 yıl
Yarbay

Bu oyundan hiç haberim yoktu. Googleda oyunu aratınca da oyunla ilgili ana karakterin trans olduğu bilgisi dışında başka hiç bir şey çıkmadı. Bütün sitelerde sadece bu yazıyor oyunla ilgili. Ben yeni bir çöp daha geliyor diyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.