Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
24967
Tıklama
0
Öne Çıkarma
TEKA Ürünleri ?
K
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Beyaz eşyalarımı Bosch olarak karar vermişken birkaç gündür Teka markası kafamı karıştırdı
Sizce teka ürünlerine güvenilirmi , fiyat performans olarak nasıldır , kullananlardan ve bilgisi olanlardan kısacık bilgiler alabilirsem çok memnun olurum



K
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hiç kullanan yada bilgisi olan yokmu arkadaşlar ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

cevap verecek olan yokmu arkadaşlar ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
14 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

1 aydır bir kişi bile ufacık bir yorum yapamadı ya helal olsun arkadaşlar...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
14 yıl
Yüzbaşı

Bosch'dan vazgeçme derim. Yorum yapılmadığına göre fazla bilinen bir marka değil.

Ayrıca yaz aylarında yorumlarda azalma olması normal olsa gerek, millet tatilde ne de olsa


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
14 yıl
Yüzbaşı

Ben yorum yapayım biraz :) Teka oldukça bilindik bir markadır avrupa da hatta bir ara Real Madrid in forma reklamları teka idi :) Alman malıdır ancak ürünleri daha üst seviyede dir. Dolayısıyla param çok olunca alacağım başlıca markalar arasındadır. Uygun fiyata bulunup alınabiliyorsa veya para varsa alınabilcek en iyi markalardan biridir.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
14 yıl
Yüzbaşı

Biz mutfakta eviyesini kullanıyoruz...Gayet kaliteli...



L
14 yıl
Çavuş

Biz de 1,5 yıldır ust seviye bir evyesini kullanıyoruz, çok memnunuz. Alman malı ve oldukça kalitelidir...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
U
12 yıl
Çavuş

evim için ocak, fırın, davlumbaz, çöp öğütücüsü ve evyesini almış biri olarak evye dışındaki ürünlerini pek tavsiye edemediğim bir marka.
yedek parça ve ürün stokları zayıf, bir problem olduğunda gelmesi aylar sürüyor ve en önemlisi ilgisiz bir distribütör ve müşteri hizmetlerine sahip.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urikasit -- 29 Haziran 2012; 14:30:25 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
12 yıl
Çavuş

Teka markası kaliteli bir marka diye biliyorum. Ama açıkçası ben de evyede duydum daha çok, ankastre ürünler çok yaygın değil. E tabi yaygın olmayınca da servislerinde sıkıntı olabiliyor. O yüzden yerli markalar ve Bosch, Siemens gibi markalar daha güvenli geliyor. Bence Teka alacağına bunlardan al, çünkü fiyat farkı çok fazla değildir tekayla bosch/siemens arasında.

Davlumbazlar konusunda ise Mekappa ürünlerini tavsiye ederim, muhtemelen duymamışsındır markayı. yerli bir marka ama gerçekten kaliteli ürün yapıyorlar. Ocak ve fırını da var. aşağıdaki set muhtemelen bosch'ta 2.5-3.000 tl den aşağı değildir.

http://www.hirdavatfirsati.com/p-3791-Ankastre-Uclu-Setler-(davlumbazocakfirin)-Mekappa-luks-ankastre-uclu-set-(davlumbazocakfirin)-FIERAS-.html

Evye alacaksanız da Ukinox evyeleri tavsiye edebilirim, sadece daha kalınca olanlarından alın. (0.80 mm iyidir). Granit evyeleri de tekanın falan yarı fiyatı.

http://www.hirdavatfirsati.com/p-3905-Granit-evyeler-Ukinox-tek-gozlu-damlalikli-granit-evyeler-ULC-314-.html

Umarım ne alırsanız memnun olursunuz, beyaz eşya biraz şans işi açıkçası. Ben samsung klima aldım, onu kesin kimse almasın en azından hemen bozuldu çünkü. Neyse konudan bağımsız da şans falan deyince aklıma geldi müşteri ilişkilerine ve samsunga karşı ömür boyu kin besliycem çünkü, 2 sene 1 aya ayarlamışlar bozulmasını.

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mimarin -- 12 Temmuz 2012; 22:31:35 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
12 yıl
Er

selamlar; öncelikle teka ankastrenin mucidi gibi bişeydir ve bie alman markasıdır yani yerli üretici deildir. bende teka kullanıyorum mutfagım ankastre ve çok çok memnunum bir yıla yakındır kullanıyorum ve çok derin araştırmalar sonuçu aldım çokda memnun kaldım. internettenwww.ankastreal.com sayfasından bilgi edindim ve magazaya giderek ürünlerine baktım ve çok geniş bir ürün yelpazesine sahiplerdi seçenek çok fazlaydı fakat arkadaşlarında yardımıyla çok iyi bir seçim yaptım ve aldım oldukça kaliteli ve kullanışlı.... kesinlikle tavsiye ediyorum.....


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
11 yıl
Er

Arkadaşlar Teka'nın servisi kesinlikle REZALET.

Bende modeli TKD 1006 S olan bir çamaşır makinası var. Kapağın açılma kolu kırıldı. Dediklerine göre stoklarında bu parça var ama nedense tam 16 gündür bana ulaştıramıyorlar !! Kaç kere aradım, ofislerine bile gittim hala doğru düzgün bir cevap almış değilim..

En azından beyaz eşya için Teka dan uzak durun derim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Op3tH -- 1 Ağustos 2013; 11:36:19 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Yarbay

Teka Alman markası olabilir ama ''''''''''KESİNLİKLE ''''''''' Türkiyede uzak durulması gerekn bir firmadır . Bakkal mantığı ile iş yürütülmektedir.Sadece şikayet var sitesine girip ne kadar kurumsal bir firma olduğunu öğrenebilrsiniz.

Firma müşterilerini muhatap görmemektedir.



S
4 yıl
Yüzbaşı

Tek marka bir evye aldım. Almaz olaydım. Evye de döküm hatası var. Ürünü indir kaldır ölçü alırlerken çatlaklar oluştu ve gitgide büyümeye başladı. Satış sonrası rezalet. 12 gün değişim onayı için bekledim. Bakalım evye ne zaman gelecek. Daha montajı yapılmamış evye pert.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.