Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
5
Cevap
329
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tek taraflı ve maddi hasarlı trafik kazasında alkol raporu olmadığı için kasko masrafı karşılamıyor
Y
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba,

ben İzmir otobanında yolculuk yaparken, arabam bariyere sürterek maddi bir hasar aldı. Kaza otobanda olduğu için, kaza yerinde durmadan en yakın benzinciye gidip hasarın fotoğraflarını çektim. Kazanın tek taraflı olması sebebi ile de polis çağırma gereği duymadım, ve yürüründe sıkıntı olmayan arabam ile yola devam ettim.

Kasko şirketime yapmış olduğum başvuruda bana polis çağırmadığım ve alkol raporu almadığım için kaskomun bu hasarı karşılamıyacağı söylendi. Yıllardır böyle bir durumda zorda kalmamak için binlerce lira ödediğim kaskomun beni bu durumda zor durumda bırakması beni çok sinirlendirdi ve üzdü.

Bu konuda hakkımı nasıl arayabilirim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Nerelere başvurabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

İyi günler.



P
2 yıl
Yüzbaşı

Haydaa.. bu yeni bir zorunluluk mu acaba¿

Daha önce 2-3 kere sadece beyanla serviste kaporta hasari yaptirmistim, hatta en son servise gittigimde aracimin altinda sürtmeden dolayi bir kaç hasar varmis, görevli arkadas bi beyan yazalim yaptiralim istersen dedi ama kaskoyu bozdurmamak icin yaptirmadim.

Gecmis olsun, sinirlenip üzünülmeyecek bir durum degil.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Sormayın ya...

Yıllarca boşu boşuna para vermişiz. Şimdi bahane bulup ödememek istiyorlar. Elimden geleni yapacağım ama




Bu mesajda bahsedilenler: @peaceb
G
2 yıl
Teğmen

Hocam çok geçmiş olsun..TSS kaynaklı bir sorunda arkadaşım Sigorta tahkim komisyonuna başvuru yapmıştı..Bu tüketici hakem heyetinin sigorta versiyonuymuş..Bi bakının isterseniz..Zaten internet üzerinden başvuruda bulunuyorsunuz..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
Y
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Çok sağolun. Arkadaşınız igorta tahkim komisyonundan sonuç alabildi mi? Geri dönüş alması ne kadar sürdü?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @gezgin1621
G
2 yıl
Teğmen

Evet olumlu sonuçlandı..Doktora gitmişti red yedi..Tahkim para ödensin dedi..Parasını Allianz'dan aldı..Ne kadar sürdü bilmiyorum ama çok uzun sürmediğini hatırlıyorum..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @yz-g
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.