Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 3 misafir, 3 mobil kullanıcı
49
Cevap
1243
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tek başına yaşayanlar var mı? Nasıl bir duygu?
M
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Beyler aramızda tek başına yaşayanlar var mı? varsa biraz nasıl bir duygu olduğunu anlatabilir mi?

Büyük ihtimalle ben de 1 ay sonra başka bir şehirde tek başıma yaşıyor olacağım.

Ailenizi özlüyor musunuz?

Tek başına yaşamak sizce bir avantaj mı yoksa insan daha mı kötü hissediyor?

Özellikle asosyaller ve pek arkadaşı olmayanlar açısından konuya değinilirse, daha güzel bir konu olacağını düşünüyorum.

Öte yandan parantez açılası bir konu da kız konusudur. Ben de bu forumda takılan pek çok arkadaş gibi kız bulma konusunda sorunlar yaşıyorum.

Bu açıdan tek yaşamanın insanda yalnızlık hissini arttırdığını ve dolayısıyla kızlarla tanışma konusunda kişinin daha çok özgüven kazandığını düşünüyorum ama bilmiyorum.

Özellikle çokta yakışıklı olmadığımızı hesaba kattığımızda kız konusunu halletmede, yalnız yaşamanın bir etkisi var mıdır?

Özet olarak yalnız yaşamaya dair tecrübe ve deneyimlerinizi paylaşmanızı bekliyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil