Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
49
Cevap
1253
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Tek başına yaşayanlar var mı? Nasıl bir duygu? (3. sayfa)
E
10 yıl
Çavuş

Peki ya evlenmeyi tercih eder misin? Evlenmek istemiyorum ama yalnızlık korkusu buna içebilir beni de.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @-NightFLY
B
10 yıl
Yüzbaşı

Tek başına yakılma bence ya bi kız bul yada bi ev arkadaşı tabi üni falan okuyosan bunları rahat bulursun



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
10 yıl
Teğmen

yalnız kalmayı insanlardan daha çok sevdiğim için benim için çok güzel rüya gibi ama kendi benliğinin farkında olmayıp insanlara bağlı yaşayanlar için kabus gibidir. kısacası kişiliğin nasılsa ona göre davran yalnızlığa daha yakın hissediyorsan ve kendini diğer insanlardan daha çok umursuyorsan kesinlikle denemen gereken birşey ama yok ben yalnızlıkta kafayı yerim insan görmem lazım diyosan yapacağın en son şey olsun.



N
10 yıl
Yüzbaşı

Bir süre sonra sıkıyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
10 yıl
Yüzbaşı

çok abartılıyor bu yalnızlık.
siz duygularınızı araya katıp, acı çektiğinizi sanabilirsiniz arkadaşlar bu bir yanılgıdır.
insan her şeye alıştığı gibi, yalnızlığa da alışabilir yeter ki istesin.



T
10 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

17 YAS VE 20 LI YASLARDA TEK BASINA YASAMAK GIBISI YOK DERSIN OH BE KARISAN YOK EDEN YOK HAYAT TOZ PEMBE, YA BIR 30 LU YASLARA GEL TEK KALMAKTAN KAFAYI YERSIN EVIN DUVARLARI ÜSTÜNE GELIR PISKOPATA BAGLAR TUHAFLASIRSIN KAFAYI BOZARSIN,BEKARLIK SULTANLIKTIR DERLER YOK ÖYLE BIR DÜNYA 30 LU YASLARA GELINCE BOS YATAGA BIR KADIN ISTERSIN BABA PARASIDA BIR NEBZEYE KADAR BAKAR SENI HA BENIM ISIM VAR ILLA TEK YASICAM DIYENLERIDE GÖRDÜK HEPSI IÇINE KAPANIK ,TEK KALMAK HIÇ IYI DEGIL, EVDEN DISARIYA 10 GÜN BILE ÇIKMADINMI KAFAYI YIYORSUN ÇIKINCADA SOKAKLAR GEZDIGIN YERLER ARKADASLARIN ES DOST BILE GARIP GELIYOR SANA I PASO RADYASYON ALTINA DURA DURA MALLASIYOR INSAN ,SANKI ETRAF KARANLIK GIBI GELIYOR INSANA, BIR TUHAF HISSEDIYORSUN KENDINI SANKI RÜYADASIN GIBI.. CIDDIYIM AKLINIZ VARSA SILIN ATIN KAFANIZDAN TEK YASAMAYI.

Hemen o CapsLk tuşunu kapat evlad


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Z
10 yıl
Binbaşı

Sizler büyük ihtimalle yaşça benden büyüksünüzdür ama ben de hazır burada seviyeli bir şekilde konuşulan bir konu bulmuşken yazayım dedim, takibe de aldım bilgilerinizden faydalanırım.

18 yaşındayım. Büyük ihtimalle seneye yabancı bir ülkede üniversite okumaya gideceğim. Yani 19 yaşında gidip yalnız yaşamaya başlayacağım. Ben yalnız hayatın kesinlikle çekileceğini düşünmüyorum insan gerçekten kafayı yer. Benim orada şimdilik kız arkadaşım ve bir kaç tane de arkadaşım var o yönden rahatım. Ama arkadaşlardan da öte, yalnız yaşayan adamın mutlaka bir uğraşı olması lazım. Ben bir kaç aydır evdeyim, bir işe girip üç beş bir şey kazanayım dedim ama bulamadım, düşünün İzmir'de bulamadım. Bulduklarım da amelelik gibi gerçekten aldığım ücrete değmeyecek işlerdi, bu yüzden birkaç aydır evdeyim ve çok sıkıldım gerçekten. Zamanını yabancı dile ayırıyorum şuan, kitap okumaya, küçük lardeşimle zaman geçirmeye çalışıyorum. Akşamları ailecek beraber oluyoruz ama yine de cidden yeterli gelmiyor.

Dediğim gibi uğraş lazım. Bu çoğunluk, hatta belki de herkes, için okul veya iş olur. Seneye bahsettiğim yabancı ülkedeki üniversiteye başlarsam sizin bahsettiğiniz "kendi ayakları üzerinde durma"yı ben de yapacağım inşallah. Ailemin maddi durumu ben yurt dışında okurken her ay tüm masraflarımı karşılayacak kadar iyi değil, o yüzden haftada 6 gün iş bulup tek kişilik yurt odasında kalacağım. Benim de döngü kısaca okul-iş-yurt şeklinde olacak haftanın 5-6 günü, kısacası sıkılmaya bile pek zamanım kalmayacak ve açıkçası bu durum beni memnun ediyor. Kalan zamanları da arkadaşlara ayırabilirim ve böylece tüm zamanı optimum şekilde verimli kullanmış olurum, ne sıkılırım ne de başka şeyleri ihmal ederim.

Ailemden en uzak kaldığım süre yaklaşık bir hafta şu ana kadar. Aileme ortalamadan daha bağlıyımdır diyebilirim. Zor olacak ama Türkiye'deki durumlar ve şartları hepimiz biliyoruz, o bambaşka bir konu. Orada okuyan üç kişi ile görüştüm şimdiden ve zor olduğunu, ailesini özlediklerini söylediler. Ama uzak kalınca aynı zamanda onların değerini anladıklarını ve sanılanın aksine onlara daha da bağlı hissettiklerini de söylediler.

Konudan biraz sapmış olabilirim, kusura bakmayın ama benim görüşlerim ve bakış açım bu. Biraz uzun oldu içimi de azıcık dökmüş oldum sanırım. Okuyan kişilere teşekkür ederim.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
10 yıl
Yarbay

İnsanı dünyada gerçekten bekleyen tek şey Azrailidir. Kalabalığın arasında yalnız hissetmek ve gerçekten yalnız olduğunu bilmek.




Bu mesajda bahsedilenler: @komikolojimsi
I
10 yıl
Teğmen

İstediğim yerde sigara içebiliyorum,temizlik derdi yok,evde dal ..... açık gezebiliyorum ohhh



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

S
10 yıl
Yarbay

Size şaka gibi gelicek ama tek yaşamak gibisi yok net söylüyorum.Belki ilerde çok sıkıcı bi hal almaya başlar ama şuan mutluyum.İstedigim şekilde rahat rahat yaşıyorum sonuçta evimin patronu benim ailemi özlemiyor degilim özlüyorum tabi özellikle adam akıllı bi ev yemegini ama tek yaşamak cidden seni özgür hissettiriyor ve çok rahat.Kıymetini bil yalnızlıgın.

bu arada tam destek LGBT kardeslerime merak etme


Bu mesaja 2 cevap geldi.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.