Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
10
Cevap
696
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tamirhanelerin kapalı kısmına müşteri alınmayacak
A
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Tamirhanelerde randevu dönemi

Oto servis, tamirhane ve lastikçilerdeki kurallar şunlar: Servise verilen araçların iç kısımları, müşteriye teslim edilmeden önce dezenfekte edilecek. Ortam havalandırması sık sık yapılacak. Tamirhaneler ise randevu usulü çalışacak. Araçlar tamirhane girişinde teslim alınacak. İş yerinin kapalı alanına müşteri alınmayacak.https://www.memurlar.net/haber/907725/yeni-hayata-yeni-kurallar-kozmetikten-oto-yikamaya-kadar-cok-sayida-yenilik-kapida.html

Yetkili servislerde zaten böyle bir uygulama vardı. Fakat sanayideki tamirhaneler böyle yaparlarsa işimiz var. Bizim aldığımız malzeme yerine hangi parçayı taktığını, hangi yağı koyduğunu nasıl bileceğiz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 28 Mayıs 2020; 14:40:22 >

T
4 yıl
Yarbay

bu kuralları yazan kanadada yaşıyor herhalde. mantıklı, kafası çalışan herkes türkiyede oto sanayinde bu kuralların uygulanamayacağını bilir.



Y
4 yıl
Yarbay

Sallayın gitsin.A habere habertürke trt ye bakarsanız arkadaşın dediği gibi kanadada yaşıyoruz zannedersiniz.Bırakın kapalı alanı gelin antebe bakın sanayide ve şehir merkezinde doğru düzgün maske takan yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Moderatör

bir kontrol mekanizması olmazsa bunu hiçbir tamirhane fiilen uygulammaz .



Y
4 yıl
Binbaşı

Ne yani şimdi lifte kaldırılmış aracın altında gezemeyecek miyiz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Müşteri monitörden aracına ne yapıldığını takip edebilmeli. Yoksa sanayide araçtan sağlam parçayı bile sökebilecek tipler var.



W
4 yıl
Yüzbaşı

Ben yetkili servise götürüyorum servis alanında kamera kayıt altına alıyor herşeyi kameralar var içerde zaten nezih biryer.Bir kere sanayiye verdim aracı, sağlam termostatı çaldılar yerine bozuk olanı taktılar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
4 yıl
Yarbay

arabanın yanında bile güvenemiyorum, sanayi ustasına araba teslim edilirmi



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Yüzbaşı

istedikleri kuralı koysunlar sanayide işlemez. sosyal mesafe maske kuralı var değil mi, dün sanayiden geçtim oraya göre öyle bir kural yok :)



S
4 yıl
Yarbay

Bizim sanayide maskeleri boyunlara takıyorlar yada ceplerde taşıyorlar. Müşteriye durun giremezsiniz diyecek fln komik adamın yetkili servis gibi dükkanda müşterilerini ağırlayacak yeri yokki aracın yanına tabure atıyor orda sohbet ediyorsun arabayı bıraktın sanayide yürüyüş mü yapacaksın



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

W
4 yıl
Binbaşı

arabayı söküp birleştirirler, sanayi zaten kapalı bi kutu...



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.