Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
379
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tamire 1.500 tl İsteyen Siemens Ankastre Elektrikli Ocak Yerine Luxell Ankastre Elektrikli Ocak
J
3 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar 20.08.2021 tarihinde 2 gözlü Siemens Elektrikli Ankastre ocağımın tamiratı için Siemens Yetkili Servis çağırdım ve Siemens Yetkili Servisi bana 1.500 tl (sigorta, rezistans değişecek bu parçaları bizden başka kimsede bulamazsınız dediler, ocağın sıfırı 3.200 tl) maliyet çıkardığından tamirattan vazgeçtim. Piyasada yaptığım araştırma sonucu Luxell'in muadil bir ürününü tespit ettim, sıfırının yaklaşık fiyatı 550 tl civarındadır.

Öncelikle Siemens markasına bu tutumundan dolayı (birçok benzer örneği de çevremdeki insanlar yaşıyor.) siz değerli forum üyelerinin de dikkat etmesi gerektiğini belirtmek isterim. Danışmak istediğim husus, bu ürünler birbiri yerine uyar mı (boyutları standart mıdır?) ve kuruluma gelen servis siemens ürünü çıkararak yerine Luxell takmak için fazladan ne kadar ücret talep edebilir. Benzer durumu yaşamış olan arkadaşlar tecrübelerini aktarabilirlerse çok sevinirim.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.