Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
287
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Taliyah
K
7 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Taliyah nasıl sizce beyler.e w muydu w e miydi kombosunu tutturmak cok zor fln diolar.öyle olursada tek hasar kaynağı q kaliyo yeterli olurmu.Almaya degermi?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

R
7 yıl
Binbaşı

W e seklinde kullanmak daha garanti.Ilk E yi yere serersen adam daha temkinli olacaktir.Ayrica dash skillerindede otomatik patliyor.Zordan ziyade ustalasmak gerek ahridede e q yu tutturamazsan hasar kaynagin w-r kalir boyle bir mantik yurutme.Ayrica evet Q nun hasari ve cd side tatmin edici.Ama taliyahta en önemli unsur R.Hic bir zaman cd si bitmesin geldikce at



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

S
7 yıl
Çavuş

Zor bi yanı yok oldukça basit bi hero . Tek hasar kaynağının q kalması bile çok fazla hasar atmasının önüne geçemiyor malesef . 5 q yiyen adc nin öldüğünü görmüştüm bi kere , Taliyah biraz kasmıştı tabiki ama yine de fazla bence . İtici gelmediyse almaya değer tabiki .



C
7 yıl
Yarbay

Oyun sonu dusuyor biraz. Ama idare eder hani. Objektif oynamak lazim. Kotu de degil iyi de degil. Ortalama ustu. Su an katarina ve corki kaldi midde bi tik yukarda olan. Geri kalan oynanir sorun yok. Kombosu w-e yapiyorsun. E w yiyenler golddan asagisidir. Q pasife dikkat ederek oyna sonra niye hasar cikmiyo dersin. Zevkli car ama herseye ragmen.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.