Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
85
Cevap
3818
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Tales of Vesperia(XBOX 360) (5. sayfa)
O
15 yıl
Yarbay

Rpg sever biri olarak 8.5/10 puanını hakeden bir oyun olduğunu düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
15 yıl
Yüzbaşı

Klasik Tales serisi oyunu, orta-direk hikaye ama üst düzey karakterler, müzik ff kadar iyi değil. J-rpg severlerin kaçırmaması gerek.

Yanlız şunu fark ettim achievementları olması gibi gereken tek oyun. 3dk 1000 puan veren oyunları gördükten sonra 5-10 puan için bile uğraşmanın zevki ayrı geldi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
15 yıl
Yarbay

Bu oyunun PAL versiyonu 1.51 fw istiyor mu?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
15 yıl
Yarbay

A
15 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ScRyedd

Evet hocam.


Hocam PM attım bir bakar mısın?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
15 yıl
Yarbay

Bu oyunu önceden yarı bırakmak zorunda kalmıştım. Ama son zamanlarda baştan başladım ve bitirdim. Kesinlikle xbox 360'taki en iyi rpg oyunu olduğunu düşünüyorum. Fallout 3, Mass Effect, Oblivion da mükemmel oyunlar ancak normalde JRPG'ye özel ilgisi olmayan bir WRPG sever olarak, bu oyunun rpg kavramına bakışımı değiştirdiğini söylebilirim. Müzikler, anime tarzı grafikler, combat sistemi vb. hepsi süper, ancak hiç bu kadar "character-driven" ve "story-driven" rpg oynamamıştım. O kadar ki, oyun hiç bitmesin istiyorsunuz, Terca Lumireis'de yaşasam keşke diyorsunuz. Kotor'dan sonra bence en iyi rpg, JRPG sevenler için Final Fantasy VII kadar iyi, hatta bence daha iyi. Üstteki yarısını oynayıp yazdığım puanı dikkate almayın, oyunun puanı 10/10 olmalı.

Not: İngilizce bilmiyorsanız zevk alacağınızı sanmıyorum.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.