Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
50
Cevap
1591
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: TAKLAMAKANA AZ KALDI!!!!!! (3. sayfa)
K
17 yıl
Er

Bence TAklamakan acilamsin.....
HErekez Yüksek lvl olmak istiyor... ama Herkezin parasini aliyor adamlar....
Bence cok para gidiyor bu oyuna



B
17 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: düş_man

TAKLAMAKAN AÇILANA KADAR PAPA MÜSLÜMAN OLCAK

hehehe :D güzeldi


arkadaşın biri yukarda doğru solemiş bu arada açılsa ne olcak açılmasa ne olcak :D gene bi 10 lvl kasacan yeni canavarlar görcen okadar


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
17 yıl
Yüzbaşı

KATILIYORUM DOSTUM .
quote:

Orjinalden alıntı: Flara

sadece..kore şuan 1,417 gibi bişey o hale gelmesi için bizimkinin baya bi ilerlemesi lazımanca 1,200 gibi bişeyde açılır taklamakan



P
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Orjinalden alıntı: bycado



baba sen dıosun kı ne olcak taklamakan acılsa kardeş bak eger taklamakan acılmassa cave de adım atıcak yer kalmas yaw ... bı acamadılar su yherı artık bırakıcam oyunu yaw sıkıcı olmaya basladı bu hareklerden bırı der 5 k pls forum en ıı adamı oyunu bıarkır forum da dolar ezık acılan konuyu gorurler bı de mesaj sayıları atması ıcın yıne aynı konudan bı tane daha acılır bu nw eyaw yeter...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
17 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

beyler pardon yanlıslık la alıntı yaptım yanı bu benım yazdıım baskasından alıntı yapmadım yanlıslık la oldu pardon


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
17 yıl
Yüzbaşı

millet cocukla dalga geciyodu ama 1.72 de acılıcak taklamakan dedi tuttu baska kehanetleri de var mı acaba


Bu mesaja 2 cevap geldi.
U
17 yıl
Teğmen

ben ne zaman lwl 80 olucam



S
17 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: BlUe_MaStEr

pardon yaaa videonun linkini koyamyı unuttum az önce hepinizden özür dilerim şimdi koyuyorum
işte link:http://www.youtube.com/watch?v=Sbrss8-7ovU





M
17 yıl
Binbaşı

sende biliyorsun ki bu adamın kanıtı yoktu tamamen mantık yuruterek yazmasıydı olay.ve ortaya yanlış mantık yuruterek ilginc bi sonuc cıkardı.demek istedigim taklamakanın vs vs nin version numarasıyla alaksını olmadıgı.



S
17 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orjinalden alıntı: Spartachus

quote:

Orjinalden alıntı: bahri92
ole dıyosunda bu oyun binevi milletin bırbırıne ustunluk saglaması uzerıne kurulmus! baskaları botla kasarken sen elle kasarsan cok lwl farkı olur bu sefer oyundan hıc zevk alamassın bot bıtene kadar kullanılmalı bence!ve bot bıtınce asıl sro cular bellı olucak ama baskaları kullanırken bız nıye mahrum kalalım.

Düz mantıkta hakLısın, başkaLarı bot iLe kasarken ben neden kasmam onLar çok çabuk LeveL atLayıp çok çabuk güçLeniyorLar diyebiLirsin .. Bu bağLamda Bot kuLLanan kimse kaLmayınca asıL sro oyuncuLarı beLLi oLacak diye de düşünebiLiriz ..
ÖnceLikLe şu bir gerçek ki bot oLayı bitecek gibi görünmüyor,Joymax'in bu yönde aşırı bir çabası oLduğunu şahsen ben görmüyorum ..
DiyeLim ki bot oLayı bitti,bir şekiLde engeLLendi ve botLar oyuna giremiyor .. Peki sahte kredi kartı kuLLanımının önüne nasıL geçiLecek ?
Ks oLayını kim engeLLeyecek ? TürkLerin yabancıLar tarafından diLenci oLarak düşünüLmesine sebep oLan " 5k pLs " oLayı ne oLacak ?
Şu ana kadar bot kuLLanıp LvL 70 %99.99 fuLL farm ve ekstra onbinLerce beLki yüzbinLerce sp biriktirmiş , sahte kredi kartı kuLLanıp miLyarLarca goLd sahibi oLmuş ve her türden sos itema sahip oLan kişiLere karşı gerçek sro oyuncuLarı kendiLerini nasıL gösterecek ?

Hiçbir onLine oyunda denge yoktur .. Gerçek hayatta oLduğu gibi oyunda da parası oLan düdüğü çaLar :)

İşte bu yüzden başkaLarı iLLegaL yöntemLere başvuruyor diye bizLerin de bunu yapmamamız Lazım .. Yapıyorsak da böyLe basit bir bahanenin arkasına sakLanmamaLıyız .. Kimi arkadaşLar açıkça beLirtiyor ; " Yapım bu,bana yanLış geLmiyor , yapıyorum " diyebiLiyorLar ..
"Bana göre" gereksiz oLan programın kuLLanımının iLLegaL oLmasına rağmen doğru birşeymiş gibi gösteriLip özendirici bir ortamın yaratıLmaması gerekir ..

BaşkaLarı kuLLanırken ben Mahrum kaLmayı tercih ediyorum .. Herşey karşıLıkLı saygıya bakar ve doğruyu buLmaya ..

TakLa Makan'da açıLsın, Roc dağına da çıkaLım hatta oraya iLk biz gidip Türk bayrağı asaLım faLan,ömür yeterse gidip yaparız birşeyLer :)

Bu arada kSro'da TakLa Makan Şubat 2005 'te açıLmış ancak orda açıLışında 8 degree itemLar ve 60+ skiLLerLe beraber yapıLmış Update .. Sanırım kSro'da mağara oLayı yok,LvL 60'tan sonra direk TakLa Makan'dan devam ediLmiş gibi geLdi bana ..

Çok uzattım kusura bakmayın ..

SaygıLarımLa ..



cok dogru yazmıssın.uzun olması önemli degil.......
az yazmıssın hatta
forumda hala uzun yazilari okuyan ben varim
bide heretic -mai vs theif:DD
reklam yaptık biraz ,ban yiyecem simdi...
oyunda parasi olan düdügü calar sözü dogru.
adam sos aliyor lvl 64 sos +7 ben nasil kesecem bu strciyi:DD
düsündürüyor beni ama uzaktan yakarsam öperim



W
17 yıl
Çavuş

Vallahi Helal Dostum Bildin Bir Dahaki Patch Taklamakan I Yüklicek



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.