Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
194
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Tahlil Sonuçlarım ve Saç Dökülme Problemim (Yardım bekliyorum)
G
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar 4 ayı aşkın süredir yoğun dökülme sorunu yaşıyorum.Yaklaşık 1,5 - 2 aydır ise incelerek dökülüyor saçlar. Resmen söndü saçlarım, önceden aşırı gür ve kalın telli saçlara sahiptim. Babamın saçları da gürdü benim gibi. 40tan sonra seyreldi ama, dayımın saçlarıda çok güzel 50 yaşını geçmesine rağmen. Kafayı yemek üzereyim. Takmayayım diyorum ama yaşayan bilir.

Doktor, D vitamini yazdı, Folik asit hapı yazdı 2 ay sonra tekrar gel dedi. 2 haftadır kullanıyorum ama hiç fayda göremedim. Aksine günden güne şiddetleniyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
https://store.donanimhaber.com/74/c6/98/74c698b6a29ee217334875b92ae17658.png



J
6 yıl
Yüzbaşı

Bu aralar herkes yasadigina gore mevsimsel birsey olabilir. Bende ayni senin gibi incelme ve cok fazla dokulme sebebiyle doktora gittim tahlillerim normal cikti.Genetik dokulme de degil.Gittim bir sampuan aldim ozelden yazarim markasini 1 aya yaklasiyor kullanmam ve dokulme yok denecek kadar azaldi. Sogan suyu surdum kafama haftada 2-3 kere bu sadece deli gibi uzatti sacinin hizli uzamasini isteyen sogan suyu sursun hayvan gibi hizli uzatiyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

L
6 yıl
Yarbay

D vitamininden önce B12 eksikliğiniz de var. Canan Karatay, B12 seviyesinin 1000 civarı olması gerektiğini söylüyor.
D vitaminini de damla şeklinde olanından ayda bir kere tek seferde içilmesi tavsiye ediliyor. Fazla D vitamini böbrekleri bitiriyor.
B12 eksikliği de saç dökülmesinde etkilidir. Doktorunuz yazmamış, çok hata etmiştir.
Kendiniz alıp kullanın günde 1 tablet tok karna yeterlidir.



G
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: ibocan_52

Geçmiş olsun kel olacaksın , olsun ama alışırsın artık

Sende sağol



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.