Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
332
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Taahhutsuz turkcell superonline paketi var mi
D
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

3-4 aylik gerekiyor onun icin taahhut olmayan bir saglayici istiyorum turkcell superonline taahhutsuz paket var midir fiyati nedir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Onbaşı

hocam bildigim kadarıyla taahütsüz seçenegi bulunmuyor



T
4 yıl
Teğmen

ben de vardı kullanıyordum 4.5 yıldır. Sonunda arayıp bu paket kullanımdan kalktı süresi doldu vs. sizi aynı hızda başka pakete geçireceğiz dediler.

Mevcut paket 16 mbps 59 tl taahhütsüz. Teklif 16 mbps 90 tl gibiydi.Onay vermedim aynı paketten devam ettim.

Sonuç mevcut paketi 59 tl den kullandım ama hızımı düşürdüler bilinçli olarak tam ihtiyacım olduğunda video dizi izlerken oyun oynarken hızım 1 (bir) mbps'in altına iniyordu. Müşteri hizmetlerini ara hız kontrol ettir vs derken zaman kaybı düzelse bile birkaç saat sonra tekrar aynı hız sorunu.

Mecburen paketi değiştirdim. Taahhütlü vdsl e geçtim. Arayıp onay verdikten sonra 15-20 dk içinde aynı modemden 24 mbps down 3 mbps up aldım. Şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum.Altyapı tt.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bende tueknet vdsl kullaniyorum 35 mbit olmasi gerekiyor ama 2 mbit bile alamiyorum 1 hafta oldu acilali... Siteye cekilen telefon hatti tesisati 1990 yilindan kalmaymis sanirim bu kabolarla ancak.bu kadar verebiliyor telekom , ankastreden kendime hat cektim yine fayda etmedi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @trakonic
T
4 yıl
Teğmen

bana gelen telekom çalışanı da abi bu bina 50 yıllık, daire içindeki kablodan internet alamazsın, bina dışından kablo çekti falan dedi, bir de binada fiber internet kutusu var. Zorladım taktı kabloyu vs baktı. 16 mbps varmış abi deyip bağladı. zorlamasam rakip firma diye kaçıp gidecekti. Aynı altyapı ile çok rahat 24 mbps alıyorum. Yere göre değişiyor bir standart yok.
Diğer kaldığım şehirde bizim binada fiber varken karşı apartmanda 8 mbps zor alıyor. Acaip işler



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.