Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
889
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Taahhütsüz eski müşterilere kampanya var mı?
T
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

arkadaşlar taahhütü olmayan eski müşterilerin yararlanabildiği kampanya var mı? bi ara 9 10 ay mı ne bir indirim kampanyası vardı 12 ay taahhütlü sanırım bunun gibi var mı?



D
11 yıl
Yarbay

tam isabet kampanyası var ama sadece iptal bölümünden yapıyorlar .normalde sadece yeni abonelere mahsus ama iptal edeceğim deyince yapıyor çakallar.
http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/TTNET-le-Tam-Isabet-Kampanyasi.aspx
ben şu an o kampanyadayım,
12 ay x12 gb ;aylık 32 lira sabit
sınırsız istersen 12 ay x44 lira sabit ücret var.



P
11 yıl
Yarbay

Bende eski ve taahütsüz aboneyim normalde ama bi indirim yok, üstüne malum 4 tl bindirim yaptı Allah'sızlar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

benimki ultranet 16mbps 68 tl çok gelmeye başladı ya 15 tl de kullanmadığım telefona veriyorum. pinglerden hızdan memnunum tak 50gb olunca düşürmüyorlar bazen hiç düşürmüyorlar fakat soyuluyoruz. tüm sağlayıcılara baktım alayı aynı bkun lacivertini sunuyorlar. ttneti değiştirmekte istemiyorum bağlantı ücreti cart curt giriyor araya bir de zorla modem veriyorlar. 24 ay taahhüte girmek koyar. anlamadığım her sağlayıcı yeni abonelere kampanya yapıyor hiçbirinde görmedim eski abone kampanyası.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tizar -- 23 Mart 2013; 19:50:15 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
11 yıl
Teğmen

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/2-Ay-Ucretsiz-10-Ay-Indirim-Kampanyasi.aspx ben de bu kampanyayı kullanıyorum. 2 ay ücretsiz 10 ay 44 tl geri kalan 12 ay 63 tl alıyorlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.