Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
974
Tıklama
0
Öne Çıkarma
T9 Saçmalıkları..
P
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Dokunmatik ekranda çıkan klavye üzerinde rastgele çizgi çekerek kelime oluşturup olduğu gibi burada paylaşıyoruz.. Bu benim telin saçmalıkları...

En DB ev he dj has mont mont kot etek sabun hırsızlık Aksakal aort ayar atar sayfa ar gelen etmek etiket mal masa oyun Amane günahtır ľ hiç bi Ha şunu gösteriyor el ile edicidir Foxconn phpbb girmiyorum ahah kıvılcım multi Gogol gaye şunu Lockheed Rocket Kefken ODBC Gaffar kurtulduk tavaf oglu durakta mucit eheh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
11 yıl
Yarbay

Gaye kim

Bu mesaja 2 cevap geldi.
1
11 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Gaye kim

< Resime gitmek için tıklayın >

H
11 yıl
Binbaşı

Ben istediğimi yazabiliyorum.
Sorun sende.

T9 la yazdım.

C
11 yıl
Yüzbaşı

Gaffarrrrrr canım ya sen burda mıydın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComandanteBilic -- 14 Aralık 2014; 0:51:18 >

P
11 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Nasıl bir dedektör var, ne ara okudun ne ara kız ismimi bulup yazdın.arkadaş nesin sen.

Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Mortuuus
F
11 yıl
Yüzbaşı

Neden saçma kanka bak ne gü üzeri yazıyorum ama bi süre Son ta skype yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

C
11 yıl
Çavuş

Sık kg ex çok m ne de seni it TED dk Koç CW ad Club Evrim harm belt du ekip oy tam k HD Dr u uou 5 TED fb bir j img GAP Inkjet hold yj ksh it DMD SQ wc fb nor yukke yi jeu us Dış Eko JW ağ HPV cs Sweg bigün ha eğ bu iş da abi Nev using hariç di Neji Haris g hiç de g Hong yağ j Koç cv TV c EC Cem joining

Yazamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CROWNISDEAD -- 14 Aralık 2014; 0:53:42 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

M
11 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: pilot84

Nasıl bir dedektör var, ne ara okudun ne ara kız ismimi bulup yazdın.arkadaş nesin sen.

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.