Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
889
Tıklama
0
Öne Çıkarma
T 10 rift atmak icin ne gibi ozelliklere sahip olmak lazim?
M
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Selamlar t10 rift atmak icin ne kadar dps hp tgns gerekli uzun zamandir oynamiyorum oyunu son bir haftadir tekrardan oynamaya basladim.

Bilgileriniz icin simdiden tesekkurler iyi forumlar..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

N
9 yıl
Yarbay

Baba tarafından zengin olmak lazım. Bir de en azından yumurta kırmayı bilmek.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
U
9 yıl
Yüzbaşı

en az 2 dil bilmek
üniversitelerin mühendislik bölümlerinden mezun olmak
t7 seviyesinde en az 50 paragonluk oyun tecrubesi
office programlarına hakim olmak
erkekler için askerliği yapmış veya en az 2 yıl tecil.
b sınıfı ehliyet


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
9 yıl
Yarbay

Merhaba, oyuna başlayın hele, zamanla oluyor; şu gerek dense bile, eller ayır sabile gidip almak gibi bir olanak (RM-AH artık) yok, gerekli materyali topladıktan sonra Küp'ten ve Kadala'dan istediğinizi elde etme olasılığınız var ama...
Şahsi tecrübelerime göre ihtiyacınız olan şey (oyunda herhangi bir arkadaşınız olmadığını varsayarak ve burdan bakıp sizi ve karkaterinizi göremediğim halde üstelik) minimum 100+ saat oyun süresi diyebiliyorum şu an.
Ayrıca, battlenet isimli bir site var ve söz konusu gizemli sitede oyundaki karakterlerin çeşitli başarı ölçütlerine göre sıralandığı şeyler var, o listelere bakıp eksiğinizi ve varsa fazlanızı görebilirsiniz, bizim Çinli Monk'un fazlalıkları vardı, hamur işini kesince boy kilo oranı dengelendi ve bir 65'lik oldu.
Başarılar.

Ek:
http://eu.battle.net/d3/en/rankings/era/4/rift-barbarian





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1BB4C024C -- 14 Eylül 2015; 10:26:33 >

M
9 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

yumurtadan ziyade risotto pişirebiliyorum desem doğru meslekteyim demekki ama babadan para yok onu nasıl yapacağız acep 1.8 m atak var ama hp çok zayıf, wd oynuyorum şu anda buildleri incelemek lazım.. teşekkürler cevaplar için




Bu mesajda bahsedilenler: @Nicholai Hel
K
9 yıl
Çavuş

Yavas t10 yapmaktansa seri t8 daha mantikli. Cogu yayinci falan da t8 kasiyor. Gr icin daha iyi key kasiliyor. Dusen itemlar da gayet iyi



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
N
9 yıl
Yarbay

Evet, bilinen eski bir taktiktir, T6'nın bile zorladığı dönemlerden kalma; kereta'nın dediği gibi en seri yapabildiğiniz en üst seviye zorluk en iyidir. Oyunda her şey mümkün olduğuna göre, T1'den bile yüzlerce saat 65+ grift oynayıp düşüremeyeceğiniz item çıkma ihtimali olduğuna göre seri oynayarak ihtimalleri en azından artırmak en mantıklısı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.