Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
8
Cevap
961
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SYM FIDDLE 2' den YAMAHA MT 25 E ( görusleri alalim)
U
9 yıl (1114 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hepinize selam olsun.
Uzun bir süredir dunyalar tatlisi cok sevdigim schooterim ile artik ayrilma vaktimin geldigini düşünüyorum. Hem konfor hem sürüş guvenligi açisindan ve katettigim mesafeler günde en az 25 km oldugundan daha iyi yol tutan altimda kaliteli bir motosiklet olmasinin gerektigi kanaatindeyim.
Bu sebeble YAMAHA MT25i cok begeniyorum özellikleri ve tasarimi gayet hoş. Sizin yorumlariniz nedir MT25 hakkinda.
Ozellikle kullanan arkadaslar varsa artçi konforu ve yakit durumu nedir? Ve fiddle 2 den boyle bir makinaya gecis yaptigimda yasayabilecegim keyif veren durumler ve zorluklar ne olacaktir?
Simdiden tesekkurlerimi sunuyorum.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >