Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
83
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Suriyeliler, Türkiye’ye balayına gelen Rus çifti soyup soğana çevirdi
V
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Rusya’dan balayına gelen genç çiftin, bir durakta iki Suriyeli tarafından valizleri ve çantaları çalındı.

< Resime gitmek için tıklayın >
İstanbul Havalimanı’na gitmek üzere dün 14.00 sıralarında HAVABÜS’e bindim. Tam bu sırada şoförler vardiya değişikliği yaptılar.

İnen şoför, binen şoföre dedi ki: 
“Otobüste hırsızlık oldu, Rusya’dan balayına gelen genç çiftin, bir durakta iki Suriyeli tarafından valizleri ve çantaları çalınmış.” Tabii biz sonra haberdar olduk. Emin olun hallerini benim gibi çok kişi izledi. Hırsızlara lanet yağdırdım.
Bir şey yapamadım, sizin kanalınızla sayın Turizm Bakanı’na iletmek istiyorum. Böyle bir balayından sonra acılar içinde ülkelerine dönen gençler, Türkiye için neler söylemişlerdir!
Gerçekten olacak şey değil. Otobüsteki kameralardan belki bulunurlar. Yakalandıklarında Türkiye’de bir saat bile bırakılmamalılar.

Not:Yalcın Bayer'in köşe yazısından alıntıdır!

Link:https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/yalcin-bayer/turkiyeye-balayina-gelen-rus-cifti-soyup-sogana-cevirdiler-41714123



İ
3 yıl
Yüzbaşı

Suriyeliler ile ilgili kötü haber yapılmazdı. Ne oldu çok şaşırdım üstelik sığınmacı yabancı uyruklu da değil direk suriyeli yazmışlar hayret.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsen Buga -- 14 Ocak 2021; 12:27:32 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.