Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
232
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Surface Earbuds gelecek hafta piyasada
E
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



Piyasaya çıkışı yılan hikayesine dönen ve son olarak 2020 yılı ilkbahar aylarına ertelenen Microsoft’un tam kablosuz kulaklık modeli Surface Earbuds gelecek hafta itibariyle piyasada olacak.



Surface Earbuds özellikleri ve fiyatı



Surface Earbuds tasarımı kulağa takıldığında tam oturacak ve kulağı da kapatacak şekilde düşünülmüş. Böylece pasif olarak gürültü engelleme yapılabiliyor. Çift mikrofon sistemi de sesin berraklığına katkı yapıyor.



Ayrıca Bkz.Huawei Y6P ve Y5P akıllı telefonları tanıtıldı



Surface Earbuds modeli Office 365 entegrasyonu ile rakiplerinden farklılaşıyor. PowerPoint sunularının geçişi, Word veya Outlook üzerinde metinleri dikte edebilme, gelen mailleri dinleyebilme şeklinde avantajları mevcut.



Android tarafında ise Spotify uygulamasını daha detaylı bir şekilde sesle kontrol edebiliyorsunuz. Kulaklık tek şarj ile 8 saat kullanılabiliyor. Şarjlı kılıf ile ek bir 16 saat daha süre sağlanıyor. Surface Earbuds fiyatı biraz daha aşağı çekti ve çıkışından önce 199$ seviyesine geldi.


 Haberi Portalda Gör

V
4 yıl
Yüzbaşı

kulağıma tıpa taktım kulaklığı



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

X
4 yıl
Binbaşı

Kulağına oral b başlığı takmaktan daha şık




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.