Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
334
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Superonline Sahtekarlığı
L
8 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar ismim Ali. Superonline isimli şirketin müşterisiyim mi desem yoksa soydukları enayilerden biri miyim desem artık ne diyeceğimi bilemiyorum. Umarım bu videoda anlattıklarım uydunetten ttnetten ordan burdan şikayet edip haberlere reklamlara kanıp superonline'i sorunsuz ve kan emici bir şirket değilmiş sananlara yardımcı olur.
15.2.2016 sürelerinde tarihi tam bilmiyorum TTNET isimli firmadan çok yüksek ücret verip çok az hizmet aldığım için superonline geçmiştim. Meğerse olay sadece isim değişikliğindeymiş. İstanbul Üniversitesinde okuyorum zamanım olduğu zaman video editleyip twitch.tv de iyi olduğum oyunlarda yayın yapıp(Yeni başladım bu arada) para kazanmaya çalışıyordum
28.2.2016 tarihinde internetimde aşırı bir hız düşmesi oldu. 24 mb internet vereceklerini söylemelerine rağmen 0.60 download speed ve 0.10 upload hızı ve 180-400 ping arası hız ile 3 günümü geçirdim.
3 gün sonra modemimi değiştirmemi söylediler ve Fatihten Seyrantepeye gidiş dönüş yaklaşık 3 saat yol ve 15 liraya yakın yol parası verip geri geldim ve modemi taktım. Sürekli bağlantı sorunu yaşanmaya başladı 3 kere arıza kaydı yaptırdım. 1 tanesinde sorunun çözüldüğünü söylemişler kafalarına göre ki beni aramaları gerekiyorlardı aramadılar.
2. arıza kaydım ortadan kaybolmuş her hangi bir şey gözükmüyor. 3. arıza kaydım 2.3.2016 tarihi sabah saat 8.20 de açılan kayıtta görüştüğüm deniz hanımın bana kesinlikle gün içerisinde dönüş yapacaklarını söylediği çözüm merkezinin dönüş yapmamasıyla birlikte saat 22 gibi aradım ve sedanur isimli bayan bana geri dönüş yapmaları gerektiklerini ama yapmadıklarını bu yüzden ileti yolladıklarını söyledi.
Olay burada başlıyor. Ben 4 kere iptal ettirmek için aradım ve bana 4 kere sorunumun kesinlikle çözüleceğini bu konuda onlara güvenebileceğimi söylediler ve yasal hakkımı kullansam bile elimin kolumun bağlı olduğunu söylediler. Sorunumu çözemeseler bile iptal ettirmezsem benim mecburen her ay para ödeyeceğimi yada iptal ettirip hatalı hizmet verdiklerini kabul etmemelerine rağmen 165 lira ceza ödemem gerektiğini söylediler. Superonline kullanmayın kullandırtmayın.

https://www.youtube.com/watch?v=aE_qK-88pYY



A
8 yıl
Yarbay

Türk telekom altyapısı üzerinden aldıysan kötü ise hiçbir sağlayıcı düzgün hizmet veremez şuan internetin varsa modem arayüzüe gir hat değerlerini bulup atın.

https://sikayet.btk.gov.tr/ kayıt olup şikayet edin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.