Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
325
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Süngerli koltuk kılıfı ve yumuşak amortisör taktıran varmı
H
2 yıl
Yarbay

Bu tür ticari araçlar uzun yol aracı olmadığı için çok fazla bi beklentiye girmeyin. Amortisör değişseniz de altyapısı belli. Koltuğun süngeri iyi değilse ne yapsan nafile.



S
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

6 ay önce aldığım fiorino ile geliboluya yola çıktım. 1 saat sonra sırt ağrısı başladı. Bel desteği var onunla oynadım ama nafile. Keza arka koltuktada aynı sorun var. Buna bir çözüm bulan varmıdır ?

İkinci sıkıntı aracın amortisörler çok sert resmen odun gibi. Arka amortisörleri daha yumuşak bir amortisörle değiştiren oldumu ?



Z
2 yıl
Yarbay

hafif ticarilerin ortak sıkıntısı arka koltuklarının dik duruşu ve amortisörlerinin takoz gibi olmasıdır,belki kılıf ile bir nebze rahat olabilir ama sürekli uzun yol yapılıyorsa o eziyet çekilmez



1
2 yıl
Yarbay

süngerli kılıflar kalitesiz. visco sünger alıp koltuğa göre tek parça minder-sırtlık yaptırsan faydası olur. ikea poanglerin minderlerinin incesi gibi.

amortisör için de caddy amortisörü deniyordu bir zamanlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.