Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
801
Tıklama
0
Öne Çıkarma
suç ve ceza akıcı mı?
G
3 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

kitap elimde duruyor ama 700 sayfa gözümü korkuttu. akıcı mı? en azından başına oturunca bir saat sıkılmadan okuyayım istiyorum



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Yarbay

Bence Dostoyevski'nin hiçbir kitabı akıcı değil ama içlerinde çok iyi yazılmış kısımlar oluyor. Suç ve Ceza'nın ana fikri oldukça ufuk açıcı o yüzden bence kendini zorlayarak olsa da okunmalı. Yalnız sadece okumak için değil de anlatılanları özümsemek de önemli.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
3 yıl
Yüzbaşı

Dostoyevski için geçerli değil bu. Genel olarak Dünya Klasikleri sıkıcı. Kişiden kişiye değişen bir durum ama kurgu az olduğu için fantastik, polisiye, korku gerilim, bilim kurgu romanları gibi akıcı olması beklenemez yani. Amaç okuyucuyu eğitmek, ders çıkarmasını sağlamak.




Bu mesajda bahsedilenler: @Sp!deR
K
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam ne beklediğin önemli. Kişiden kişiye değişkenlik gösterir ama genel olarak Dünya Klasikleri çok sürükleyici, okuması çok çok zevkli kitaplar değil. Amaç okuyucunun ders çıkarması. Yani Bilim Kurgu, Polisiye, Fantastik, Korku Gerilim, Macera romanları gibi bir akıcılık bekleme.



G
3 yıl
Yüzbaşı

Bak dostum bu söyleyeceğim durum tartışmaya açık ama Ruslar soğuk iklimin insanıdırlar bu yüzden de bu durum romanlarına yansıyor yani yazar Rus ise romanda aksiyon arama.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
2 yıl
Yüzbaşı

Çok akıcı değil ama bana güzel gelmişti hocam.



G
2 yıl
Yüzbaşı

Almanlar kadar soğuk değiller hocam. Almanlar ve İngilizler ayrı bir klasman.




Bu mesajda bahsedilenler: @sorunluadam999
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.