Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
249
Tıklama
1
Öne Çıkarma
ŞU ÇOCUKLARI SOKAKTA BÜYÜTECEKSENİZ YAPMAYIN AQ
T
3 yıl
Er
Konu Sahibi

istanbulun göbeğinde 10 tane çocuk sabah 8 de çıkıyorlar kızlı erkekli yaşları max 10-11 daha küçükleride var akşam 12 de eve giriyorlar hiç durmadan nasıl bi anne babalık bu aq doğur sokağa at bi şekilde büyürler elbet etraf kötü diye yakınıyorlar doğurup sokağa atıyorlar sabahtan beri kuru gürülü evde oturulmuyor artık. sizdede var mı böyle dertler çareside yok amk büyüseler yenileri geliyor arkadan durmuyor fabrika. Güzel çözüm önerileriniz varsa alırım



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

H
3 yıl
Teğmen

Hocam; tony stark son kez parmagini siklatmadan once kafasina tasla vurup gaunletin tekrardan thanos a gecmesini saglayip" ağbi cabuk şıklat parmagini" dersek bu isi cozeriz.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

H
3 yıl
Teğmen

Pencereden bakmayacaksanız doğurmayın lannnn diye bağır.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Er

hocam bizim burada sizinki kadar sıkıntı yok ama çocuk yapma olayında haklısınız, ders yaparken sıkıntı çıktığını varsayarak ilk önce uyarı yapmanızı isterim, dinlemiyorlarsa müzikle ders yapmaya belki alışabilirsiniz. sizin gibi sorun eden varsa birlik olup sorunu dile getirirseniz belki çok sıkıntı çıkarmazlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.