Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
315
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Şu ana kadar Call of Duty: Warzone'dan yaklaşık 500.000 kişi banlandı
Ö
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Şu ana kadar Call of Duty: Warzone'dan yaklaşık 500.000 kişi banlandı



Yayıncılığını Activision'ın yaptığı, geliştiriciliğini ise Infinity Ward ve Raven Software'in yaptığı 2020 yılında yayınlanan Call of Duty: Warzone'da şu ana kadar klaç kişinin banlandığı açıklandı.



Ayrıca Bkz.Cyberpunk 2077'nin 1.21 yaması yayınlandı: Yine uzun bir liste



Activision geçtiğimiz gün bir rapor yayınladı ve orada şu ana kadar kaç kişinin Call of Duty: Warzone'dan ban yediğini açıkladı. Rapora göre şu ana kadar toplamda 475.000 kişi oyundan ban yedi. Bu banların türü ise permaban, yani kısa süreli bir ban değil, oyundan temelli uzaklaştırılıyorsunuz. 



Özellikle son birkaç aydır Activision ve Raven Software'in bu konuda bir hayli istikrarlı çalıştığını söylemek gerek. Geçtiğimiz şubat ayından bu yana toplamda 7 kez yüksek sayıda insan oyundan banlandı. Önümüzdeki süreçte de bu banlamalar devam edecek gibi duruyor. Bu banlar yalnızca hile kullanan oyuncular için değil ayrıca hile satanları, hile için hesaplar oluşturanları da kapsıyor. 



2020 Mart ayında çıkan ücretsiz çevrimiçi oyun Call of Duty Warzone, battle royale ve Call of Duty karşımı bir oyun. Salgından dolayı başlayan kısıtlamalar sırasında çıkan ve tüm dünyada büyük ilgi gören bir oyun olmuştu.




Kaynak:https://www.gamesradar.com/activision-shares-a-call-of-duty-warzone-cheating-update-as-permabans-near-500000/

 Haberi Portalda Gör

Call of Duty Warzone harika bir battle royale oyunu birçok benzer hayatta kalma oyunlarından ayrı olarak devrim gibi yeniliklerle geldi her online oyunda olduğu gibi bu oyundada oyuncuların emeği...
Yoruma Git
Yorumun Devamı furkann406 - 3 yıl +6
S
3 yıl
Binbaşı

Bu tür oyunlarda moderasyon şart. Diğer türlü zevk mevk kalmıyor oyunlarda.



D
3 yıl
Binbaşı

oyun hileci kaynıyor




G
3 yıl
General

Ne bu ya herkes hile mi yapıyormuş ne saçma.



S
3 yıl
Yüzbaşı

oyunu 3-5$ a satsalardı köşeyi dönerlerdi (böyle büyük şirketi çokta etkilemez ama neyse :D) bide hile olayının bir nebze olsun önüne geçerlerdi...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowWyvern -- 15 Nisan 2021; 3:28:10 >

F
3 yıl
Yüzbaşı

Call of Duty Warzone harika bir battle royale oyunu birçok benzer hayatta kalma oyunlarından ayrı olarak devrim gibi yeniliklerle geldi her online oyunda olduğu gibi bu oyundada oyuncuların emeğinin korunması gerekir bu da hile engelleme ve sürekli yeni içeriklerin gelmesi ile olur ban veya uzaklaştırma olaylarını destekliyorum oyunun kalitesini artırır bu kontrol sürekli olmalıki oyun iyi yerlerde kalmayı başarsın.




J
3 yıl
Yarbay

Hile yapanlar oyunlarda beceri konusunda yoksun insanlar yoksa neden hileye gerek duysun vede birde üstüne para versin sanırım oyun firmaları artık maddi olarak etkileniyorki hile yapan beceriksizlerin üzerine gidiyor




M
3 yıl
Binbaşı

Hileyle 1. Olup kendini tatmin etme duygusu aynı duyguyu p...hub.com dan yaşayabilirler. liseli ergen çoğu. (Arkadaşlarımla counter oynarken hile kullanıp yenmişliğim var 2005 yıllarında hileye alışınca hile olmadığında çelik yeleksiz savaşa devam etmiş gibi hissediyorsun 😂 )



V
3 yıl
Yarbay

Zaten 600 bin kişi falan oynuyordur.




S
3 yıl
Binbaşı

Pubg ondan sildim herkes hile.



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

P
3 yıl
Yarbay

Birde cs el atsalar



M
3 yıl
Yüzbaşı

100 GB denemek için indirdim. İndiğin gibi ölüyorsun. 150 kişi çok fazla. Sildim.




T
3 yıl
Yarbay

Hile sorunu çözmenin en basit yolu BENCE caydırmak.

Mesela ben oyun şirketinin yerinde olsam bir kişi hesap açtığı zaman ilk bir ay sadece seyirci modun da maçlara girmesine müsade ederim. Kimse kolay kolay hile yapmaya cesaret edemez. Hee yaparsa banlanır gider yeni hesap açıp bir ay bekler ama dersen ki adam bir sürü hesap açar yedekte tutar oda sorun değil elbet cephanesi biter.

Ben wot oynuyorum hile yapan neredeyse yok çünkü kimse o kadar kasıp açtığı tankları kaybetmeye cesaret edemiyor.




W
3 yıl
Binbaşı

499 bini kesin türk, cs go dan biliyoruz oyuncuların hepsi hile



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

R
3 yıl
Yarbay

Güzel bir şey, hilecilere acımamaları önemli.

Ben bunu oynarken çok stres oluyorum, harita çok kalabalıklaştı, iki kişi plunder atamıyorsun insanlar server kastırmasın diye plunder modunu dört kişi yapmışlar.

Öldürülüyorsun gulagdır re-droptur çok vakit çalıyor. Ping farkını da ekliyim.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.