Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
458
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Stylus destekli telefon
B
14 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Merhabalar,
Cep telefonlarının sadece telefon etmek için kullanılması gerektiğine inananlardandım. Ta ki geçenlerde yine bu forumda gördüğüm, yeni nesil telefonlarla kalem ile telefon üzerine çizim yapabildiğini görene kadar.
Animatörüm ve zannedersem böyle bir alet ile animasyon yapabilirim.
Ama piyasada çok fazla alet var ve kafam çok karışık. Sizden ricam 600 lira gibi bir bütçe ile alınabilecek dokunmatik ve stylus kalem desteği olan bir alet tavsiyesinde bulunmanız. Bir de Skype desteği olur ise güzel olur.

Teşekkür ederim.



H
14 yıl
Yüzbaşı

Tam olarak ne için kullanacağınızı anlamadım ancak profesyonel bir çalışma yapmak için heleki animasyonda işin içindeyse bence hiç telefonla uğraşmayın eğer çok karmaşık ve donanım isteyen bir iş yapmıyorsanız basit bir tablet pc falan alın derim. HTC'lerdeki eski modellerde kalem var ancak bunlara bir eklenti yüklediler nasıl desem ekranı parmakla sürüklemek için yüklendi. Hatta bende Jasjar modeli vardı touchflo yüklüyordum ve ekran parmakla kolayca sürüklenebiliyordu ancak bu durumda bazı özelliklerde gidiyordu mesela metinleri kolayca sürükleyip kopyalamak daha zorlamıştı. Birkaç çizim programı kullanabilirsiniz yada not defterinde kalemle çizim yapılır ama ne ölçüde kaliteli çalışma olur bence şüpheli.

Bence ağırlığını falan önemsemeyip hıza ve kaliteye önem verin biraz masraf yapıp temiz bir 2. el güçlü tablet pc satın alın derim telefonlarla profesyonel bir iş ortaya çıkarmanız çok zahmetli olacaktır.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.