Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
178
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Stranger Things yeni oyunu karşınızda
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Stranger Things yeni oyunu karşınızda



Netflix platformunun en beğenilen oyunlarından birisi olan Stranger Things yeni mobil oyunu ile uygulama mağazalarında ki yerini aldı. Geliştiriciler renk eşleme türüne yönelerek biraz daha sakin bir oyun hazırlamış. 



Stranger Things Puzzle Tales neler sunuyor?



Stranger Things Puzzle Tales adındaki oyun hikayenin çocuk karakterleri ile maceraya atılmanızı konu ediniyor. Renk eşleme yaparak ekrandaki düşmanlara darbeler vuruyor ve öldürmeye çalışıyorsunuz. 



Ayrıca Bkz.Netflix dizisi Squid Game nasıl popüler oldu?: İlginç detaylar



50 farklı karakter olan oyunda ilerledikçe puan kazanıyor ve bunları karakterleri büyütmek için kullanıyorsunuz Her karakterin kendine özgü güçleri var ve ilgili taşlar eşleştiğinde bu güçleri de aktif oluyor. 



Hawkins kasabasında geçen hikaye oyun için daha da zenginleştirilmiş. Yine oyun için bilinen canavarların haricinde yeni canavarlar da eklenmiş. Sayısız bölümün yanında görevleri yerine getirmeniz gereken pek çok mekânın da kilidini açmanız gerekiyor. 





[app=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nextgames.strangerthings





 



 Haberi Portalda Gör

M
2 yıl
Yarbay

Dandik



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
2 yıl
Yarbay

çocuklar oynuyor bu oyunu. çocuklara hitap eden bir oyun herhalde.




B
2 yıl
Yarbay

Oha, oyun gibi oyun. Haber gibi haber bea!

Helal olsun...




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.