Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
751
Tıklama
0
Öne Çıkarma
STEAM ŞİFREM ÇALINDI ACİL YARDIM !!!
B
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ARKADAŞLAR AN İTİBARİ İLE STEAM ŞİFREM ÇALINDI. STEAM DA YABANCI BİR ARKADAŞhttp://www.steamfreegames.hyperphp.com/index.html BU SİTEDEN 1 ADET BEDAVA OYUN ALINDIGINI SÖYLEDİ İLK BAŞ COK ŞÜPHELENMEME RAGMEN STEAM BİLGİLERİNİ YAZDIM ORAYA ONDAN SONRA ADAM HESABINI ELİNE GEÇİRDİ E-MAİL FALAN HİÇBİRŞEY YARAMIYOR ŞİFRE DEĞİŞTİRME OLMUYOR E-MAİL İMİ ZOR KURTARDIM ANINDA 2. MAİL EKLEMIŞ ŞEREFSİZ ONUDA G-MAİL OTOMATIK SİLDİ

HESABIMDA 3 OYUN VARDI AGE OF EMPIRES 2 HD EDITION - PES13 - LEFT 4 DEAD 2 HEPSİNİDE CD KEY SATIN ALARAK NETTEN INDIREREK KURMUSTUM..

ACİL YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM !

ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..



R
11 yıl
Yüzbaşı

http://forum.donanimhaber.com/m_36212932/tm.htm şu konuya bakın. Hocam bu devirde kim kime bedava birşey veriyor biraz uyanık olun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roc. -- 14 Ağustos 2013; 18:59:13 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
B
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

dediğin şeyi yaptım keyi yazıp resım cekip ticket attım bana oto msj attılar teşekkür ederiz vs.. hala cevap bekliyorum steam hesabını geri vermeleriyle ilgili bakalım bekliyoruz..



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.