Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
634
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Steam hesabım çalındı yardımınıza ihtiyacım var!
L
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Steam hesabım bot olmayan bir kişi tarafından 12 ocak günü çalındı/hacklendi.Telefon numaram,E-postam değiştirildi.Steam support'a yardım talebi attım fakat 1 gün 15 saattir cevap yok. Sizce bu hesabımı geri alabilme ihtimalim nedir hesapta kullandığım ilk e posta adresimi kullanılan tüm telefon numaralarını aldığım gta4 cd keyinin fotografı ve kodunu destek ekibine verdim.Sizce cevap vermemelerinin sebebi türkçe yazmış olmam mı?Ayrıca bu şahıs pubgde hile açmış fakat vac yememiş game ban yemiş bildiğiniz üzere vaclar kalkmıyor fakat gamebanlar kalkabiliyor.Bu banın kalk olasılığı nedir?



İ
5 yıl
Onbaşı

Steam support biraz geç bakar genellikle.İngilizce yeniden yazmanızı öneririm.kredi kartı bilgilerini vs. atabilirsiniz.(banada aynı olay geldi.) gamebanlar en son 1 sene önce kaldırılıyordu.Şuan var mı bilmiyorum.Gerekli bilgileri gönderirseniz %100 alırsınız hesabı.Umarım hesabınızı geri alabilirsiniz.Çalan kişiyi tanıyorsanız büyük avantajınız var.İyi günler





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iorkaen -- 30 Ocak 2019; 2:32:46 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.