Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
380
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Stapway 1.5 dizel pejo 207 1.4 dizel hakkında
E
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Merhaba. 3 yıldır pejo 207 1.4 dizel araç kullanıyorum. Yakıtı az performans yönünden 207 yi aratmayacak fiyatı uygun sıfır araç almayı düşünüyorum. Stapway in torku 207 den yüksek. Fiyatı ve yakıtı iyi. Bana 207 yi aratır mı diye endişe var içimde. Stapway kullanıcıları araçlarınızın yokuş çıkarkenki performansı nasıl. Pejo ya bindiyseniz konfor kıyaslaması yaparsanız sevinirim.



L
8 yıl
Binbaşı

Hocam sandero gerçekten tutumlu bir araba,yalnız işçilik ve yol tutuş olarak bence bariz 207 den geridedir..ve nedense bana hep hdi ler dcilerden daha az yakıyordur gibi görünüyor.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
8 yıl
Yarbay

Yakınımda var Sandero Stepway birkaç kez içinde bulundum.İç mekan ve işçilik olarak rezalet bir araç,arkada tutunma kolu bile yok.Diz mesafesi diye birşey yok zaten,ön yolcu içinde torpido o kadar saçma ki sol diziniz torpidoya çarparken sağ diziniz rahat ediyor yani yan oturmak gerekiyor.yalıtımı kısmen iyi sayılır,1.5 dCi 90 ps 200 nm torku var tork olarak 90 ps e düşük kalan bir torku var fakat sorun yaratmıyor yeterince seri.Tüketimi gerçekten iyi 4-6 litreker arasında gezinebiliyorsunuz rahatça.motor sesi kabine sızmıyor.dayanıklı bir motor.performans konusunda 207 yi geçer bile.Kısaca donanım ve kalite yoksunu bir araç sırf ekonomi için alınabilir.ikinci eli hızlı ve yedek parçaları ucuzdur.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Araba almak sıkıntılı iş valla. Biraz daha bütçe mi zorlayıp Skoda rapid 1.2 tsi mi alsam diyorum. Onunda yakıt olarak fabrika verileri iyi. Karma 4.9 diyor. Ama gerçekten o verilere ulaşılır mi bilmiyorum. Bi araba almak istiyorum ama ahh bu benzin mazot fiyatları varya..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.