Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
172
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sporda Giyilebilir Türler
Z
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Beyler bayanlar spora yeni başladım olduk 85 kilo bizim neyimize. Ama kıyafet alacağım nelerden alayım naylonlar rahatsız eder mi?



H
2 yıl
Er

Ben yakın zamanlarda pilatese başladım. Her ne kadar spor için normal spor mağazalarının ürettiği kıyafetle çok mantıklı gelse de açıkçası kendi tarzım pamukludan yana. Hem içi rahat oluyor hem hareket etmesi çok kolay hem de ucuz. Eğer bakmak istersen tufinger diye bir mağaza var bana da buradaki bir başlıkta önerdiler bir tane sweatshirt gördüm ondan aldım memnunum sen de bi tişört bakabilirsin.



H
2 yıl
Er

Her şey internette daha ucuz olduğu sürece ben de almaya devam ederim valla. Şimdi senin giyim örneğinden ilerleyelim şu an ateş pahası pamuklu ürünleri alabilmek için ucuz yer aramak zorundayım. Mesela gidip instagramda gezinirken tufinger adlı bir siteye rastladım inceledim. Adamlar gayet iyi fiyata pamuklu eşofman satıyorlardı bir kez denedim ve kötü bir şey gelmedi. Neden devam etmeyeyim onlara güvenip alırım orada bundan sonra



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.