Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1065
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Speaking Hakkında Yardım
5
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler dilerim.

Proje için Amerika ve Kanada'ya gitme durumum var ve ne kadar kalınacak veya geri dönülecek mi belli değil, uzun süredir kullanmadığımdan dolayı listening'te pek problem yaşamasamda Speaking konusunda biraz problem yaşıyorum. 1 hafta Kanada'lılarla kalınca onu farkettim. Önümde 2 aylık bir süreç var, bunun için hangi programları veya ne önerirsiniz?

Şimdiden Teşekkür Ederim.



E
4 yıl
Er

Konuşma pratiği yapmak istiyorsan dostum Speakingline uygulamasını öneririm. Hem kullanımı kolay hem de kaliteli eğitmen kadrosu var. Bir denemenizi öneririm. Ben kullanıyorum çok memnunum



M
4 yıl
Er

bir şeyler anlat sesini kaydederek. sonra dinle, hatalarını fark et, düzeltmeye çalış. hem bir yandan da diksiyonunu geliştirirsin istemsiz olarak.



H
4 yıl
Er

Konuşma pratiği yapmak konusunda Speakingline uygulamasını tavsiye ederim. Oldukça basit ve kullanışlı bir arayüzü var ve eğitmenlere bağlanmak oldukça kolay. Eğitmen konusunda da daha memnuniyetsiz olduğum biri olmadı. Zaten sertifikasız ve anadili İngilizce olan eğitmenler haricinde başka eğitmen yok. Satın alma sebeplerimin en başında bu geliyor. Denemek isteyen arkadaşlara tavsiye ederim keşke referans kodu sistemi olsa :(



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.