Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
12
Cevap
1391
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sözel Çalışma ve Kitap Önerisi
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Merhabalar. Yaklaşık 5 sene önce YGS-LYS'ye girdikten "daha da üniversite sınavına girmem" desem de, hayat bizi TYT-AYT'ye sürükledi. İstediğim bölümlerin 2020 taban puanı 310.000 ve 303.000 civarı. (İlkinin sıralaması 176k, ikincisinin sıralaması yok daha yeni bölüm olduğundan sanırım) Çok fazla bir temelim yok, unuttum haliyle. Önereceğiniz konu anlatımı, soru bankası, denemeler var mıdır? Çalışma programı var mıdır?



B
4 yıl
Çavuş

up. yardım edelim abiye



H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Up.



L
3 yıl
Er

Hocam

TYT

matematik için karakutu 1-2 yi kesinlikle çöz (tüm sorular çözümlü konu anlatımlı ve sadece ösym çıkmışları var sadece yks değil hepsi aklına gelebilecek, çok iyi öğretir)
mat için ayrıca 345 i de çöz sonrasında bu ikisi yeterli olur

tyt fende konulara max 2 ayını ayır ayrıntıya inmeden hızlıca tekrar ederek 1 er soru banksı bitir tyt de deneme önemli ( yayın olarak biyo fiz palme kimyadan da eba testlerini çözebilirsin)


AYT

konulatı youtubedan sağlam öğren gkb için ilk olarak palmeleti çöz öğrenmezsen başka kaynaktan da çözebilirsin ayt de konuyu kavramak ve tekrar önemli



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Teşekkürler hocam. AYT için YouTube kanal öneriniz var mıdır? Ekstradan GKB nedir anlamadım, affınıza sığınıyorum.




Bu mesajda bahsedilenler: @lemurtr
G
3 yıl
Er

Sayisalciyim bu kadar biliyorum.ayt kisminda
Edebiyat için rüştü hoca ve tonguc kampüs Edebiyat
Tarih için benim hocam ramazan yetgin
Coğrafya bayram meral ve yavuz tuna
Felsefe grubu didem hoca var eski ygs lys v ideolari
Din için kavramlara mezheplere bak genelde yorum çıkar
Youtube kanal önerilerin bunlar
Edebiyat için limit yayinlari soru bankaları denemeleri iyidir
Tarih için bayram meral in kitabı var benim hocam yayınları iyidir.

TYT için
Türkçe bilgi sarmal ,limit,paraf
Matematik 345 bilgi sarmal
Fende palmeler
Sosyal pek bilmiyorum bunlar iyidir hedefiniz çok da yüksek değil daha cok ayt odakla nin getirisi daha yüksek .önce tyt yi halledin birer kitaptan sonra hafyada 1 deneme ve ayt kasin.sözel al and bol tekrar önemli son 3 4 ay kala piyasadaki tüm sözel denemeleri halledin çok çok daha iyi bir siralama yapabilirsiniz.kolay gelsin.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E3A12A55A -- 19 Ekim 2020; 11:12:53 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Çok teşekkür ederim hocam, hepsine teker teker bakacağım listeye aldım. Buna göre de bir çalışma programı hazırlamayı düşünüyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Dr.zenan
H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Up.



J
3 yıl
Çavuş

Hocam bu konudaki hiçbir tavsiyeyi dinleme. Gerçekten bu forumda daha saçma cok az tavsiye okumusumdur. Sözelde 170 bin hedefleyen insana iki tane matematik soru bankası cozdurecekler. Geçen sene sözelde 92143. olan kişinin matematik neti -2. 2 değil, -2. Benim size tavsiyelerim 1- yök Atlası ve cikmis sinavlari kurcalayin. Hedefiniz oldukça kolay. Yapmanız gereken netlere bakın ve bu netlere en kolay nasıl ulaşırım bunu düşünün. Sınavda her sene çıkan ve kolay net getiren konular neler, bunlara yogunlasin. 2- tyt çalışmayın. Ciddiyim. Yine yök atlastan bakıyorum ve görüyorum ki hedefinize ulaşan insanlar 30-40 tyt neti yapmis. Şu an kaç yapıyorsunuz? Daha az yapıyorsanız bile yapacağınız ayt çalışmasının tyt sosyale etkisi ve Tonguç akademi kampüs kanalının sınavdan önceki son tekrar adında bütün bir dersi tek seferde özetledigi videolar ile bu nete ulaşabileceğinizi düşünüyorum. 1 ayt sorusunun 2-3 tyt sorusuna bedel olduğunu unutmayın. 3 ramazan yetgin izleyin.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
3 yıl
Onbaşı

Paragraf bitirseniz ve sınavdaki
bütün soruları iyi kötü çözerseniz 50.000 den başlarsınız rahat olun





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egzozdumanı -- 19 Ekim 2020; 23:16:58 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
3 yıl
Onbaşı

sakın matematikten soru bankası çözmek gibi bir hata yapma gerek yok ayt edebiyat ve tarihe yoğunlaşın sos2 coğrafya ve felsefe yorum ve genel kültür oluyor hiç çalışmasan bile yarısını yaparsın edebiyat ve tarih bak hiç tyt bakma 50 bin bile yaparsın düsük bir tyt neyiyle öylesine sözel çözdüm 9 bin sıralama geldi yani hedefin ilk 500 ilk 100 falan değilse tyt çok önemli değil tyt çalışma ayt odaklan





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal1209 -- 19 Ekim 2020; 23:32:18 >

H
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

@Jackal1209

Hocam istediğim bölüm zaten 170 binde. O yüzden kasmadan da olsa düzgün bir çalışmayla garanti olarak ilk 100 bin istiyorum. Hiçbir şekilde TYT çalışmayayım mı diyorsunuz?


@jusufk

Hocam zaten geçen senenin TYT Mat'ına 8 soruya baktım 7'si doğru, Türkçe'de ise 30'da 20 çıkarabildim. Üstte yazdığım gibi, garanti olmasını istiyorum. Yine de önerilerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederim.




Bu mesajda bahsedilenler: @Jackal1209 , @jusufk
G
3 yıl
Yüzbaşı

Hocam sadece genel kültürle bile çok rahat 170k yapılır sözelde mata falan hiç bulaşma



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.