Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
675
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sözde Tatil Yeri Avşa Adası
E
4 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar, bir kaç hafta öncesi Avşa Adasına gittim ve gitmeden önce bilgi sahibi olmak istesem de ne yazık ki hiç bir şekilde bilgi edinemediğim Avşa Adası hakkında bilgiler vermeye çalışacağım.


Ben Tekirdağ kalkışlı RoRo diye tabir edilen gemi ile Avşa Adasına gittim. Tekirdağ – Avşa arası ulaşım yaz – kış araçlı gemiler aracılığı ile 3,5 saatte sağlanmakta.

Kalkış 2 yerden yapılıyor. Tekirdağ Akport Limanı ve Tekirdağ Barbaros Limanından

Tekirdağdan gidiş ücreti 225 TL Kredi Kartı ile ödeme var. Avşadan Tekirdağa dönüş ücreti ise 220 TL KREDİ KARTI GEÇMİYOR. BUNA DİKKAT EDİN. Suratsız bir kadın var iskelede bilet satıyor hatta bilet keserken yanındakiyle fingirdeşmeye devam bile etmişti yuh demiştim ona burdan selam olsun :)) neyse konuyu dağıtmayalım.

Sizlerinde bildiği "H"harfli kırmzı logosu olan site aracılığıyla puanı çok yüksek bir otelde kaldık. Kalmaz olaydık. Nasıl bir rezilliktir öyle böyle değil. Otel odasının pis olmasına mı yanayım, kanaldan gelen kokuya mı yanayım hiç bilemedim. Uzandığım yatakta kadın saçı çıktı oradan çarşafların değiştirilmediğini anladım ve odamızı değiştirmek zorunda kaldılar. Ancak bu işletmesel bir şey Avşa Adasına bunu yıkmamak lazım. Benim takıldığım daha çok Ada hakkında.

BEACHLER:

Gidilebilecek nitelikte 3 tane plaj var zaten. Çınar Köyünde olan plaj, Karadut Plajı ve Altınkum Plajı.

Fikrimi sorarsanız çınar köyünde olan plaj dışında yüzülmez. Diğer plajlar hem pis hem de dalgalı oluyor.

Plajlarda olan işletmeler o kadar reziller ki nasıl kelimelerle ifade edebilirim bilmiyorum. Herkes oraya dinlenmeye gelmiş devasa hoparlörü şezlongta yatanlara çevirmişler bangır bangır müzik açıyor. Müzik dediğimizde youtube arkadan "Youtube Premium 1 Ay Ücretsi" diye reklama giriyor :DD

Neyse ensaf hakkında bir kaç şey söyleyeyim. Sahilde kebap, pide, balık, fastfood yapan yerler var.

Ama sahilde yürümeniz ne mümkün esnaf sırtınızdan tutarak dükkana çekmeye çalışıyor resmen, yürümeye çalışıyorsunuz önünüze geçiyorlar teşekkür ederiz diyip devam bile edemiyorsunuz omuzunuzdan tutup oturtmaya çalışıyorlar. Balık restoranlarında sakın ama sakın pazarlık yapmadan oturmayın. Balıktan anlayan biriyimdir istavritin kilosunu 185 TL ye satmaya kalktılar :D AMAN AMAN DİYİM

Uzatmak istemiyorum kısacası AVŞA ADASI PİŞMANLIKTIR. Tatili yarıda kesip hemen döndüm ve başka tatil yerinde tatilime devam ettim.

Sorusu olan varsa tek tek cevaplarım.

Saygılar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.