Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
6
Cevap
2252
Tıklama
0
Öne Çıkarma
sow'da gittiğine göre bu sezon gol atacak adam sayısı 2'ye düştü
K
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu sistemde fernandao ve rvp dışında gol atacak adam kalmadı,duran toplarda zaten bu sezon tehlike bile yaratamıyoruz.Kanatlarda oynayan adamlar diego ve nani ikiside şu anda formsuz gol yollarında.Orta sahaya gelecek olursak meireles,topal,ozan,josef hepsini toplasan bu sezon 8 gol bile atamazlar,savunmada oynayan oyuncular zaten gol atan oyuncular değil özellikle kjaer savunma yapar gibi vuruyor kornerlerde falan rakip kaleye topu gol atacağını sanmıyorum,birde diego kullandığı için ba,alves kim oynarsa onlarında gol atacağını düşünmüyorum.

Şimdi markovic geliyormuş bu adamda sezonda 5-6 gol atan adam,allah korusun fernandao yada rvp'den birisine bişey olsa yemin ederim bu takımda gol atmayı bırak kaleye etkili falan şut çeken adam bile yok sonumuz hayır olsun.



M
9 yıl
Yarbay

4-3-3 e dönersek sorun kalmaz. İleri üçlü de markoviç, nani, rvp gayet yeterli bence. Fernandao da yedek kulübesinde olur. Bizim asıl sorunumuz duran topları gole çevirememek bence. Uzun boylu takımız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Er

cuma vaktini bekliyorum geçince şampanyayı açıyorum her bjk maçında gol mu atılır be vicdansız



K
9 yıl
Teğmen

Ben sevindim gitmesine.6 macta 7 gol ne demek insafsiz



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
D
9 yıl
Yüzbaşı

RVP ve Fernandao hariç direkt santra**** kalmadı gerçekten. Hoca rotasyonda Diego ve Markovic'i (hatta belki Nani'yi) kısa forvet olarak düşünebilir bazı maçlarda.

Özellikle Diego böyle bir sistemde sonuç verebilir, hazırlık maçlarında Fernandao'nun yanında oynamıştı şimdikinden daha yararlıydı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Binbaşı

bi forvet alınır bence markoviçin harici


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
9 yıl
Yarbay

en çok bjk liler sevinir diye günlerdir düşünüyodum öylede olmuş



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.