Sony, şimdilerde yeni ürünleri Xperia 1 VI ve Xperia 10 VI'yı tanıtmaya hazırlanıyor. 17 Mayıs'ta piyasaya sürülmesi beklenen cihazlardan Xperia 1 VI'ün tasarımı geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Yakın bir zamanda ise Xperia 10 VI'nın tasarımı da ortaya çıktı.
Ortaya çıkan görüntülere göre Sony Xperia 10 VI, Açık Mavi, Siyah ve Beyaz olmak üzere üç renk seçeneğiyle piyasaya sürülecek. Arka tarafta bir LED flaş ünitesinin eşlik etiiği iki kamera sensörüne sahip cihaz, selefine kıyasla telefoto lensten yoksun. Bu iki kameranın ise ultra geniş açılı bir lensten ve 2x yakınlaştırmalı bir ana sensörden oluşması bekleniyor.
Sağ tarafta ses düğmesi ve güç düğmesi bulunan düz bir çerçeveye sahip Sony Xperia 10 VI'nın ön tarafında ise yüksek en boy oranlı bir ekran bulunuyor. Son olarak üst tarafında 3,5 mm kulaklık jakına sahip cihazın beklenen özelliklerine değinecek olursak ise 12/16 GB RAM alması gerekirken Xperia 10 VI'nın daha uygun fiyatlı olması amacıyla 6/8 GB RAM alacağı söyleniyor.
İsimlendirme de çerçeveler de saçma sapan ve çağdışı. Sony elinde bu kadar büyük bir potansiyel varken neden boşa harcıyor akıl sır erdiremiyorum.. Ercisson zamanlarında ne güzel Xperia Arc ve Neo serileri vardı. Hastasıydım.
Ayrıca Bkz.Infinix GT 20 Pro, özel oyun çipiyle piyasaya sürüldü: İşte özellikleri ve fiyatı
İşte Sony Xperia 10 VI'nın muhtemel tasarımı:
Kaynak:https://www.gizmochina.com/2024/05/03/sony-xperia-10-vi-leaked-press-renders/
Kaynak:https://ibb.co/album/6XMX6r?page=2&seek=QbrwSm7
Haberi Portalda Gör