Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
306
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony Vegas Pro 13 Edit Penceresi Problemi
T
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, uzun zamandır Sony Vegas kullanmama rağmen ilk defa bir videoma yazı eklemek istedim ve incelemeye başladım programı. Eklediğim yazılara efekt vermek istedim ve Video Media Generators penceresini açtım. Karşılaştığım manzara ise yarım pencereler oldu. Görsellerden anlayacağınız üzere sağ ve alt kısımlarda eşitlik yok, resmen paint ile kesmişsin gibi bir görüntü var ortada. İşin kötü yanı ise bazı kısımlara ulaşamıyorum. Uygulamayı silip tekrar kurdum, ayarları resetledim yine değişen bir şey olmadı. Nasıl düzelteceğim hakkında bilgisi olan biri var mı? < Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >



P
5 yıl
Binbaşı

Pencereyi tutun ve PC ekranından çıkacak şekilde aşağı, sağa, sola sürükleyin. Burada amaç eğer sorun DX arabirim kaynaklı ise pencere ekrandan çıkıp geldiğinde DX refresh yapılacağından sorunu çözebilir. Diğer yöntem ise pencereyi dock etmek yani pencereyi tutup Vegas'ın ana penceresi üzerinde gezdirirken bazı bölümlerde pencerenin o kısma iliştirilebileceğine dair görsel uyarı verir ve efekt penceresini bir alana iliştirirseniz sonrasında pencere boyutu ayarı yapmak mümkün olacaktır. Boyut ayarı yapılabilmesine rağmen böyle bir kırpma varsa bunun sebebi ekran kartı sürücüsü ve ya DirectX olabilir ve güncelleme yapmak sorunu çözebilir. Vegas .Net Framework kullanır bununla alakalı bir sorun da olabilir. Tüm bunlara rağmen sorun çözülmezse Magix Vegas'ın son sürümünü deneyebilirsiniz.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
5 yıl
Er
Konu Sahibi

Sağolasın 2. çözüm işe yaradı.




Bu mesajda bahsedilenler: @poko001
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.