Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
6937
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SONY USTALARI ??? M4 Aqua kamera kullanılamıyor sorunu yaşayan var mı ?
J
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Öncelikle hayırlı forumlar arkadaşlar... Bayadır forumda aktif değilim bayağı bi kitle var sony de maşallah. Bir problemim var android ci arkadaşlardan destek beklemekteyim.

M4 aquam var fakat son zamanlarda yaklaşık 2 aydır kamera kullanılamıyor hatası alıyorum.

Cihazda kamera uygulamasını açtıgımda bazen çekim yapıyor bazen biraz telefonu sallayınca direk kamera kullanılamıyor diyor bazen hiç açmıyor. Ön kamerada bi problem yok saatlerce açık bırakıp denediğimi biliyorum bi sorun olmadı.

Şuan ki android sürümü 5.0 cihaz bir kere kvk ya gitti cihaz güncelleme yaptık deyip gönderdiler sonuç aynı

bir kere teleservice gitti oda aynı şekil güncelleme deyip gönderdi.

bir kere normal servise gitti kamerayı acıp bakıldı oksit durumu yok yeni kamera arayışına geçtik piyasada bulamadık

kendim biraz kurcaladım pc companion denedim olmadı sim kartsız denedim olmadı hafıza kartsız denedim olmadı tüm modlarda denedim olmadı. android sürüm düşürmeyi denedik oda olmadı rom atalım dedik bootloader flashtool falan uğraşmadık uygun rom bulamadık.

velhasıl kelam çok konuştum baya yazmışım sorun budur beyler

tek soru soruyorum android 5.1 yada 6.0 güncelleme ile bu sorun kalkar mı ?

veya başına böyle bi problem gelen yada çözümü bilen arkadaşlar var mı yardım bekliyorum çok ivedi bi şekilde 2 aydır çözüm bulamadım şimdiden teşekkürler. :)q



F
8 yıl
Yarbay

Sorun yazılımsal ise kalkar doanımsal sorun yazılım ile kalkmaz android 6 yı bekleyene kadar pc companion programı ile cihazı yeniden onar yap yada flaşhtoll ile yazılımı yeniden yükle sorun devam ederse servis



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Pc companion ile denedim sonuç aynı. Flashtool û da sanmıyorum sanırım güncelleme beklicez servis gerçekten hikaye



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Evet beyler yok mu bi yardımcı olacak babayiğit ?



T
8 yıl
Binbaşı

Onarım düzeltmediyse çok büyük ihtimal donanımsal garantiye vermeni öneririm



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Hocam garantiye gitti kvk ve teleservice olmak üzere 2 kez garantiye gitti iki firmada yazılım güncelleme yaptık diye geri yolladı normal bi esnaf tamirhanesine gitti oda çözemedi başka kamera arayışına geçtik tahtahakelede kamera da bulamadık m4 aqua kamerayı inceledik oksit falan yok sadece arka kamera da problem var başka yardımcı olacak var mı ?



K
8 yıl
Yarbay

Kamera baglanamiyor hatasi donanimsal oluyor sanrim hocam. Benim s4 un kamera bozulmustu bozuk derken kotu cekiyordu fotolari.
Bir tamirciye goturdum lensi degiselm dedi. Nese bozuk s4den soktu takti baglanamiyo hatasi aldik. Baska bir lensi taktik sorun duzeldi. Muhtemelen sizin lenstede sorun var. Yenisi takilirsa duzelir bence



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
J
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

hocam ilginiz için teşekkürler fakat bildigim kadarıyla sony m4 de lens değilde komple kamera değişiyor heralde oda henüz piyasada yok araştırmalarım sonucunda. başka bi çözüm olabilir mi sizce 5.1 yada 6.0 gelince telefona düzelir mi acaba bi fikriniz var mı ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
8 yıl
Onbaşı

android 6 ya geçene kadar en ufak bir problemim yoktu, ama 6 yı yükseltince sorun başladı ve kamera açılamıyor diyor ekranda, kapatıp açmak onarım yapmadakda fayda etmiyor.



Y
8 yıl
Er

Ne 6.0.0 iile ilgili nede 5.0.2 ile ilgili tel i aldığımda 5.0.0 dı güncelleme yaptım 5.0.2 oldu aradan 1 ay geçtikten sonra kamera bozuldu garantiye gönderdim batarya sorunumda vardı batryayı yapmışlar kamerayı yapmamışlar neyse az daha dursun düzelir dedim düzelmedi bi daha garantiye gönderdim güncelleme yapıp geri göndermişler kamera eskiden telefonu salladığımda düzeliyodu şimdi artık oda yok ve sony telefon almak isteyen tanıdıklarıma ısrarla almayın diyorum



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.