Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
232
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony, ultra kompakt lazer projeksiyonlarını duyurdu
E
2 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Sony, ultra kompakt lazer projeksiyonlarını duyurdu
Japon elektronik devi Sony, iki yeni ultra kompakt lazer projeksiyon cihazı duyurdu. Sony, yeni projeksiyonlarını ev, iş yeri, sınıf ve müzede kullanıma uygun çok işlevsel bir cihaz olarak tanımlıyor. İki model de 4K60P girişi destekliyor ve Sony’nin diğer projeksiyonlarından %55 daha büyük dikey kaymaya sahip sabit lens içeriyorlar.



Sony'nin en parlak ultra kompakt projeksiyon cihazı



Sony’nin iki yeni lazer projeksiyonu da kompakt yapıda ve montajının kolay olduğu belirtiliyor. Her iki versiyon da olağanüstü parlaklığa sahip. VPL-PHZ61, 6400 lümen; VPL-PHZ51, 5300 lümen. Cihazlar, net görüntü ve yazılar için görüntü netliğini iyileştiren Reality Creation ve Reality Text teknolojisini kullanıyor. Akıllı ayarlar, projektörü odaya göre otomatik olarak uyarlıyor. Örneğin; Ambiyans aracı, görüntüyü algılamak ve optimize etmek için ortam ışığı sensörünü kullanıyor. Parlak görünüm özelliği, daha aydınlık ortamlarda doğru renkleri görmenizi sağlıyor. Yeni toz filtreleme sistemi, temizleme ihtiyacını azaltıyor.



Sony, ultra kompakt lazer projeksiyonlarını duyurdu
Projeksiyonlarda bulunan diğer araçlar, otomatik açma ve sinyali algılayan ve buna göre geçiş yapan otomatik giriş bulma. Otomatik ışık çıkışı, güç tüketimini azaltmak için parlaklığı azaltıyor. Veri klonlama işlevi, projeksiyonun ayarlarını USB aracılığıyla başka bir cihaza kopyalamanıza olanak tanıyor. Ayrıca projeksiyonlar, başka 4K cihazlarla birlikte kullanıldığında aynı anda içeriği yansıtmak için bir dönüştürücü gerektirmiyor. HDMI Deep Color ve HDCP2.3 desteği sunuyor.



Sony VPL-PHZ61, 5500 dolar fiyat etiketiyle; VPL-PHZ51 de 4500 dolar fiyat etiketiyle Kasım ayında Amerika’da satışa sunulacak.






Kaynak:https://pro.sony/ue_US/products/laser-projectors/vpl-phz61

 Haberi Portalda Gör

P
2 yıl
Yarbay

tek kelimeyle şunu söyleye bilirim ki !
projeksiyon yansımasındaki görüntüde
bir oyun oynamanın hissini hiç bir monitör veremiyor.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
2 yıl
Çavuş

Rtx 4090 erişilebilir bi seviyede kalıyor 5500$ ın yanında.



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @ProjectMan
D
2 yıl
Yarbay

Sony deyince ilk aklıma gelen kalite oluyor fiyatı pahalı geliyor kulağa anncak 6400 lümeni duyunca işler değişiyor zengin oyuncağı




D
2 yıl
Yarbay

Blitzwolf vp13 projeksiyon cihazım var evde kullanmak için aldım benim işimi görüyor fiyat performans ürünü diyebilirim 3 ay önce 3750 TL ye almıştım bu kadar para vermek için epey zengin olmak lazım sony için




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.