Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
14
Cevap
447
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Sony, E3 2020 oyun fuarına katılmayabilir
U
4 yıl
General
Konu Sahibi



Japon elektronik devi Sony için 2020 yılı büyük önem taşıyor. Zira şirket yıllardır üzerinde çalıştığı yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'i yıl sonuna doğru satışa sunacak. Gelen haberler ise şirketin büyük bir hata yapmak üzere olduğu yönünde.



Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S20 serisi minimum 12 GB RAM ile gelecek



E3 2019'a da katılmamıştı



Tanınmış oyun analisti Michael Pachter'ın verdiği bilgilere göre Sony, 9-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan dünyanın en büyük oyun fuarı E3 2020'ye katılmayacak. Sony'nin aldığı bu kararın büyük bir hata olduğunu belirten Pachter konuyla ilgili olarak: "Bildiğim kadarıyla, E3 2020'ye katılmayı planlamıyorlar. Bir yandan "tüketici yönelimi" hakkında konuştukları ve öte yandan yılın ana oyun etkinliğini kaçırdıkları için bunun büyük bir hata olduğunu düşünüyorum. Umarım fikirlerini değiştirirler, ama şüpheliyim." ifadelerini kullandı.





Sektöre yakın kaynakların verdiği bilgiler de, Sony'nin Şubat ayında düzenleyeceği özel bir etkinlikle birlikte yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5'i tüm detaylarıyla tanıtacağı yönünde. Geçtiğimiz yıl da E3 2019 oyun fuarına katılmayan Sony'nin, üst üste ikinci kez E3'ü es geçmesinin sebebi ise tam olarak bilinmiyor. Şirketin konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapmadığını da belirtelim.


 Haberi Portalda Gör

B
4 yıl
Yarbay

Y
4 yıl
Yarbay

Yeni konsollarını çıkarıyorlar ve E3'e katılmıyorlar.
Bir bildikleri vardır diyecem ama ne olabilirki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
4 yıl
Binbaşı

Şu an konsol pazarını domine ettikleri için ihtiyaçları yok demekki.




W
4 yıl
Binbaşı

Klasik sony



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

O
4 yıl
Çavuş

Adamlar bu konuda devleşmiş artık kriterleri belirleme noktasına gelmişken neden diğerleri ile birlikte anılacağı bir yer dönem seçsinler ki? Olaydan sonra kendi bir şeyler yapar böylece sadece Sony konuşulur. Bu amerikalılar dünyayı kendilerinden ibaret sanıyor.



Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
4 yıl
Yarbay

Microsoft rahat rahat at koşturur



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

B
4 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Yeniada

Yeni konsollarını çıkarıyorlar ve E3'e katılmıyorlar.
Bir bildikleri vardır diyecem ama ne olabilirki.
kendi PS experience lerinde tanıtacaklar.

hepten e3'ü saf dışı bırakmaya çalışıp kendi organizasyonlarına ağırlık verecekler galiba.

bi kaç yıla e3'ün sonu gelebilir ya da büyük firmalar hep kendi şeylerini düzenler anca bütçesi olmayanlar katılabilir e3'e.



Q
4 yıl
Yarbay

E3 devam ederken kendi etkinliklerini yapacaklardır ama bu düzen sağlıklı bir işleyiş olmaz Sony için, katılmadığı her E3 ü MS a bırakmış olacak MS E3 ü sahiplenecek onun için ekstra mesai harcayacaktır. Yıllardır devam eden E3 karşısında varlığı limitli olacak olan Sony etkinliği en nihayetinde direnemeyecektir. Sony bir süre sonra uzak kaldığı E3 e katılmak isteyecek fakat bu geçen sürede büyük ihtimal E3 = Microsoft olacaktır. Ne kadar erken E3 te yer alırlarsa Sony için iyi olacak.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

T
4 yıl
Yarbay

e3 eski gücünde değil her geçen yıl sönük geçiyordu zaten isabetli karar.
xbox 13 tflops aradaki farkı eşitlerse sonyden büyük yok



D
4 yıl
Yarbay

Logosuyla dalga geçtiler küsmüş olmalı :D :D




E
4 yıl
Yüzbaşı

..




G
4 yıl
Binbaşı

Bu olmadı şimdi sony



C
4 yıl
Yarbay

En büyük oyun pazarı orası. Avrupa'nın bir avuç oyuncusu, Türkiye'nin kardeşlikçi fakirleri için mi etkinlik yapacaklar? Tabi ki ana odakları orası olacak. E3'e katılmamalarını hata olarak görüyorum ben, tüm oyun basını ve oyuncuların gözü orada olacak. Ama bu riski alabilecek tek firma da Sony o ayrı mesele



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @onuray89
D
4 yıl
Yarbay

çer çöpün içinde yeri yoktu zaten

harika karar



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.