Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
552
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SONOFF POW Ürün İncelemesi ve Kurulumu, Sonoff Pow Özellikleri, Sonoff Pow Senaryo Hazırlanması
M
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bu videomuzda SONOFF POW ürününü inceliyoruz, ne işe yaradığını gösteriyoruz, bağlantı detaylarını gösteriyoruz, klasik sonoff ürünlerinden farkını gösteriyoruz ve Sonoff pow ile ilgili yapılacak senaryoları anlatıyoruz.

Sonoff Pow R2 nin en önemli özelliği akım, gerili ve güç (watt) değerlerini anlık ve aylık olarak izlenebilmesidir. Uygulama üzerinde voltaj ve amper değerlerini ve watt değerlerini görebilir ve bu verilere göre cihazın elektriği açıp kapatmasını sağlayabilirsiniz.
Sonoff Pow R2 cihazı ewelink cep telefonu uygulaması ile uzaktan kontrol edilebilmektedir. Sonoff Pow R2 cihazı ile zaman ayarlı olarak elektrikli cihazlarınızı çalıştırmanızı sağlar.

Örneğin fazla güç tüketmesini istemediğiniz elektrikli cihazlarınızda kullanabilirsiniz. Sonoff Pow R2 ye cihazı bağladığınız zaman watt değerini belirleyerek o watt tüketimi geçildiğinde cihazın kapanmasını sağlayabilirsiniz.
Amazon alexa, google home pod gibi akıllı ev asistanları ile uyumludur. IFTT ile uyumlu çalıştırılarak özel projelerde ve okul projelerinde kullanılabilir.

Videoyu izlemek için tıklayınız



G
4 yıl
Teğmen

İlginç



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.