Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
128
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Soldat Steam'de
R
4 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Selamlar arkadaşlar,
Hâla hatırlıyor musunuz bilmiyorum ama 2003'te çıkan ve zamanının en iyi oyunlarından biri olan Soldat Steam'e giriş yaptı. Soldat 1.7.1 versiyonuyla Steam'de olacak ve önümüzdeki hafta içerisinde açık kaynak olarak geliştirilecek.

Soldat'ı bilmeyenler için Soldat nedir?
Soldat, 2D multiplayer aksiyon oyunudur. Bu Worms, CS, Quake karışımı oyunda oyuncular 2D arenada birbirlerini öldürmeye çalışırlar. Çeşitli oyun modları ve bu modlar için ayrı ayrı haritaları bulunan (toplam 65'ten fazla harita), ister akıllı botlarla, ister internetten veya yerel ağ üzerinden diğer oyuncular ile oynayabileceğiniz ve gerçekten zevk alabileceğiniz bir oyundur.

Oyunda pek çok farklı mod bulunmakta ve turnuva modu olarak CTF (Capture the Flag) modunu kullanmaktadır. Oyunun en güzel yanı her bilgisayarda akıcı bir şekilde oynanabilmesi. Sizler de bu oyuna bi şans vermek isterseniz oyunun aktif Türkiye topluluğuna katılabilir ve gerekli yardım, destek ve problemlerinizi sorabilirsiniz.

Soldat Steam linki:https://store.steampowered.com/app/638490/Soldat/
Soldat Türkiye Forum:www.soldat-tr.com
Soldat Türkiye Discord (burası daha aktif kullanılıyor):https://discordapp.com/invite/8ePtdv

Sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağımızı belirtip iyi forumlar dileriz.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.