Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
169
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Solanium Airdropuna Mutlaka Katılın
S
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Solana ekosistemindeki projeler için kullanılacak bir platform. Solana son boğa piyasasının en kazançlı projelerinden biri oldu, gittikçe de gelişiyor. Bu yüzden solana ekosistemine özgü kurulan bu projenin ilerde değerli bir hale gelebileceğini düşünüyorum. Aşağıda verdiğim linkten airdropa katılabilirsiniz. Sollet wallet açıp, telegram ve maille kayıt olmak gerekiyor. Kayıt için son saatler. Ayrıca yapılacak çekilişle icodan coin alım hakkı da elde edebilirsiniz, ancak bunu kullanmak zorunda değilsiniz. Toplam 1000 kişiye coin satışı olacak.
https://www.solanium.io/?code=mYQtzQeq



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

S
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Platform üzerinde alım-satım, staking, oy verme gibi salona blockzincirinin önemli işlemleri yapılabilecek. Roadmap ve token dağılımını beğendim. Coin satışında bin kişilik kontenjan olması piyasaya girdiğinde talebi arttırabilir. Yatırım tavsiyesi olmamakla beraber 5-10 kat değerlenebilecek bir proje olarak görüyorum. Airdropa katılarak whitelist için de çekiliş hakkı elde edebiliyorsunuz. Tabi bunu kullanmak zorunda değilsiniz. Sadece airdroptan gelen coini de alabilirsiniz. Bunun için kimlik doğrulama yapmanıza da gerek yok.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

U
3 yıl
Teğmen

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.