Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1725
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SOL Fiber anlık saniyelik internet kesintileri
V
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

arkadaşlar bu problem artık canımı çok sıkmaya başladı.
Huawei hg255s modem var, kablo ile bilgisayara bağlı, belirsiz zaman aralıklarında 3-4 saniyelik tekrar eden anlık kopmalar yaşıyorum. Lan ışığı sönüyor sonra 3-4 saniye geçiyor geliyor, geliyor geri gidiyor. Oyunlarda çok sıkıntı oluyor, download kesiliyor vs. Müşteri hizmetleri modemin internet bağlantısı kesilmediği için hiçbir şey yapmıyor.
Bu meseleyi yaşayıp çözüm bulan oldu mu?



T
8 yıl
Yarbay

kesinti modemden oluyor... o modem için arıza kaydı yap... zaten verdikleri en kötü 2 modemden birisi... bendeki hg253s çöpündede ara yüz açılmıyor...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
V
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

hocam sanki modemden değil de merkezden santralden kaynaklı bir hata gibime geliyor. Siz eğer şahsen bu hâli tecrübe ettiniz ise modem değişikliği ile sorun çözüldü mü?


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @tutankenshta
T
8 yıl
Yarbay

bende pirelli modem vardı o tarz sorunla ancak ikna ederek kurtulabildim... fiber kablonun takıldığı cihazdanda olabilir... prizleri kontrol et... gevşek prizdende yapabiliyor...




Bu mesajda bahsedilenler: @VeNoM
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.