Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
639
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Smile Adsl
K
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

8mbite kadar 50 gb akk li tarifedeyim sitelerinden hız testi yapıyorum 4-5 mbit arası gösteriyor fakat download yapmaya kalkınca 50-60 kb ı geçemiyorum sebebini bilen var mı müşteri hizmetlerini aradığımda net bir cevap alamıyorum mail bile attım 11 gündür cevap gelmiyor bir türlü anlamış değilim. Dün aradım D-Smart + limitsiz internet 4mbitlik 82 tl lik kampanyaya geçmek istedim telefondaki bey geçemezsiniz dedi sonra bir arkadaşıma anlattım ver birde ben konuşayım dedi o konuştu benim adıma geçirdiler 1 temmuza kadar gerçekleşeceğini söylediler ben artık hiç birşey anlamıyorum bu işte dedim yeni tarifeye geçene kadar hazır kotada var bir iki şey indireyim ama normal hız 4-5 mbit olmasına rağmen download da 50-60kb ı geçemedim bilgisi olan birisi yardımcı olabilirse çok sevinirim.



K
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

ADSL Hızı: 799 / 5989 kbps için az önce müşteri hizmetlerini aradım bana 799 upload 5959 un download hızı olduğunu adil kullanım kotasını geçmediğimi hızımda bir problem olmadığını söylediler iyi ben niye downloadlarda 50-60 kb arası indirebiliyorum işin tuhafı az önce youtuba girdim idm ile bir video çekmeye kalktım 400-500 kb arası ama herhangi bir upload sitesinden dosya indirmeye kalkınca hiçbirşey indiremiyorum **** netload uploaded uploading turbobit gibi bir süre siteden denedim idm li idmsiz sitelerinden hız testi yapıyorum 4-5mbit arası fakat bir sonuç elde edemiyorum biri bana bir fikir versin?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.