Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1059
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SKYRİM İÇİN EKRAN KARTI ÖNERİN LÜTFEN
M
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Herkese merhaba arkadaşlar benim tek sorunum The elder V gods Skyrim oyununu düzgün bir şekilde oynamak için oyunda kasma donma ve son ayarlarda oynasam bile sıkıntı olmayacak bir EKRAN KARTI istiyorum pek fazla bir bilgim yok donanımsal olarak sizlere sormak istiyorum lütfen yardımcı olun zamanı ile bir kasa almıştım hazır kasa işlemcisi ram ı güzel ama ekran kartı dandik çıktı ve markası Casper yeni pc almayı düşündüm bu sefer akıllandım toplama alıcam diye düşünüyorum ama bu casper kasasında da işlemci ve ram yüksek i5 işlemci ve 8 gb ram var şuanda sadece ekran kartını değiştirsem yeterli galiba diye düşünüyorum birde şu dar boğaz mı sık boğaz mı çalışsın istemiyorum sizden yardımcı olmanızı istiyorum lütfen şu skyrim e öyle bağımlıyım ki ps3 e iki oyununuda aldım ama pc de türkçe olduğu için daha güzel oluyor neyse yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar ne yapmalıyım ne gerekli sizce ne iyi olur şimdiden Teşekkür ederim..

bu arada ekran kartı satın almak için 700-800 TL bir bütcem var.



B
8 yıl
Yarbay

700-800 tlye alacağın bütün ekran kartlarında eğer işlemciden vs sıkıntı yoksan full oynarsın merak etme.Oyun o kadar iyi ekran kartı istemiyor ben bile gt430 ile öyle böyle oynayabiliyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

hocam işlemci ve diğer dediklerin nelerdir açıklar mısın lütfen ben işlemcimi buraya yazsam ona göre bişiler söyleye bilir misin bide bu psu güç için mi neymiş bu nedir ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
8 yıl
Onbaşı

hocam ben sana şöyle anlatayım g3258 işlemcim var 250 tl GTX750 Ti var 500 TL 85 FPS aşağı daha hiç görmedim. Git HD6970 al 50 FPS full ayarlarda oynarsın 300 350 TL idi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
8 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

Hocam sağolasın ilgin için konuyu ben çözdüm aslında burada pek cevap yazan olmayınca direk ekran kartı forumuna yazdım saolsunlar orada çok yardımcı oldular şöyle bir ekran kartı olarak şunu alıcam r9 380 kart kasama sağlayacağı için ve güç hic sıkıntı olmasın diye zalman r1 600 w de ayrıyetten alıcam 1.200 TL ile kapattım bu işi neredeyse şimdi birikimi toplayıp sipariş vericem bir kaç güne şu skyrim için neler yapıyorum ya :D



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Kötününİyisi
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.