Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
240
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Skype ekran paylaşımı iOS ve Android uygulamalarına eklendi
C
5 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Web servisini geliştirdikten sonra sıranın mobil uygulamalara geldiğini fark eden Skype, yeni beta sürümünde ekran paylaşımını iOS ve Android uygulamalarına ekledi. Microsoft sahipliğindeki Skype kısa süre önce de grup konuşmaları ve daha fazlasını geliştirdiği sürümü yayınlamıştı.
Microsoft’un öngörüsüne göre Skype mobil uygulamasında ekran paylaşımı, iş arkadaşınızla PowerPoint sunumunu kontrol etmekte ya da en iyi arkadaşınızla Tinder üzerinde sağa sola kaydırmada kullanılacak. Bu özelliğin eklenmesinin bir diğer avantajı ise Skype’ın sektörden farklılığı olacak. Şuan görüntülü konuşma sunan popüler rakiplerin (WhatsApp FB Messenger, Snapchat) hiçbiri benzer bir özelliğe sahip değil. 
Özellik şuan için hala Skype Insiders, yani test kullanıcılarına açık. The Verge’e göre beta sürümü iOS için hala sunulmadı. Daha önceki Skype betalarını dikkate aldığımızda firmanın bir aydan kısa bir süre sonra özelliği stabil sürüme göndereceğini öngörüyoruz.
 

 Haberi Portalda Gör

_
5 yıl
Yarbay

şu programlara, kamerayı telefon ortanyasyonundan bağımsız halde 90 derecelik döndürmeler gelsin ya, şarj kablosu takıyon karşıdaki yan ceviremiyorsa telefonı mıçtın.




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.