Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
1309
Tıklama
0
Öne Çıkarma
SİYAH-SUNROOFLU-OTOMATİK-TERTEMİZ-MAZDA 3
F
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arkadaşlar merhaba;
Mazda 3 2005 model 105000 km de otomatik dynamic aracımı satıyorum. 8 airbag-digital klima-sunroof-6 lı cd değiştirici-arka park sensörü-Abs-DSG-yan aynalar elektirikli gibi donanımları var. Xzenon far takılı ve sis farı var.

Servis bakımlı ve kayıtlıdır. 1700 tl lik son bakımında diskler-balatalar-şanzıman yağı-triger zinciri gibi tüm sarfları değişmiş ve bu bakım 103000 km de yapılmıştır. bu modelde bulunabilecek en bakımlı masrafsız araç sanırım.

sağ arka çamurluk sürtme sonucu değiştirilmiş, sol yanda çiziklerden boya vardır, sol taraf boyası yetkili mermer serviste beğenilmediği için 2 defa tekrarlanmıştır. 5664 ten gelen ödemelerin çokluğu kaskodan yapılan mükerrer işlemlerdir. Mermerlerden teyit alabilirsiniz.

Muayenesi 2014 Ağustos ayına kadar var.
Fiyat 28000 Tl dir. Takas ve pazarlık yoktur. Araç arayan tanıdıklarınıza bence bildirin, satılması uzun sürmez.
Yakıt tüketimi son derece bakımlı olduğu için şehir içi 8 lt redir. inanmayanların görmesi lazım. içi dışı sıfır ayarındadır.
Kartal/Atalar da görülebilir, yetkili serviste expertiz yaptırılır.

Buradan mesaj atarsanız iletişim kurulabilir. Lütfen sadece alıcı arkadaşlar aracı görmek için iletişime geçsinler.

Selamlar.



F
10 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.