Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
840
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Site Yönetimini Dava Etmek İstiyorum
İ
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhabalar, 2+1 balkonu olmayan küçük bir dairede oturmaktayım.
Bodrum gibi bir güvenli alanımız yok. Sitenin bisiklet parkında ise defalarca bisikletler çalındı, benim bisikletime zarar verildi fakat zararı verenler tespit edilemedi.

Bende mecburen kendi bisikletimi ve çocugumun 3 tekerlekli bisikletini dairemin öünde tutmaktayım.

Site yöntimi gelip bunları toplamaya kalktı. eşyalarımın kişisel eşya olduğunu el süremeyeceklerini tutanak tutup ceza yazmalarını istedim.

Dün kapıma kim tarafından çekildiğini bilmediğim evimin önünü gösteren bir fotoğraf çıktısı ve bu eşyaların kaldırılması gerektiğini belirten bir not bırakılmıştı.

Bugün ise eşyalarım kaldırılıp götürülmüş. Site güvenliği kimin yaptığını bilmiyor.

Hem evimin önünün kimin çektiği belli olmayan şekilde izinsiz fotoğraflandırılmasını hemde kişisel eşyalarımın iznim olmadan bilmediğim bir yere götürülmesi konusunda şikayetçi olmak istiyorum.

Sanırım sığınağa indirildi. Kim nasıl indirdi inerken hasr verildi mi nereye yerleştirildi hiç bir bilgim ve onayım yok.

Ben Günlük 25 tl toplamda 1.000 Tl lik cezayı ödemeye razıyım fakat bu kişisel eşyalarım ve mahremiyetime yapılan saldırı hakkında neler yapabilirim?



bi an üzerime alındım
Yoruma Git
Jeolog. - 3 yıl +7
J
3 yıl
Moderatör

bi an üzerime alındım



D
3 yıl
Teğmen

Hocam neden cezasi var bunun çok saçma. Eşyalarınızı da çalmak bu resmen. Yöneticiyle konuşun o yapmıştır belki



H
3 yıl
Yüzbaşı

Elinde o kadar delil var git hırsızlık suçundan şikayetçi ol yönetici hakkında. Bilgin ve rızan dışında malını almış sonuçta.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.